15 Veto tilskuere var mødt op for at tage afsked med deres nummer 13. Spillerne blev mødt med bidende koldt efterårsvejr.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Kristoffer - Lars Cas., Lars K, Morten, Bo - Alsing, Malthe, Lasse, Koch - Bali, Thomas
På bænken sad: Steen, Lars C og HC

Mål for Ulvene: Bali

Fredag aften blev der spillet en ligegyldig kamp i B-rækken. Kampen skulle bare overståes så Ulvene kunne komme hjem til Alsiño og drikke sig i hegnet, men på trods af at kampen ikke kunne ædnre på det faktum at Ulvene blev nummer 2 i B rækken skulle der kun gå kort tid før klassen blev vist.

Efter fornemt forarbejde af føromtalte Alsiño var Bali pludselig fri i højre side, og med en elegant inderside op i det lange hjørne bragte den tidligere sharpshooter Ulvene foran 1-0!

Nu tog Ulvene lidt let på sagerne, og efter 25 minutter kom Kristoffer ifølge dommeren ikke hurtigt nok af med bolden, og der blev dømt et enddog meget sjældnet indirekte frispark inde i feltet. Frisparket rammer uheldigt formanden og snyder Kristoffer, så der nu står 1-1. Blot ti minutter senere slår den aldrende mand der stoppede sin karriere til igen, da han tager chancen fra 35 meter, og bolden sjutter under en Kristoffer der er ude i fuld længde 1-2!

Dette var stillingen ved pausen, hvor Ulvene ihærdigt hanker op i sig selv, på trods af udsigten til mange mange øl og Gin Turtle blot et par timer senere.

Anden halvleg bliver ét langt Ulveangreb, hvor det dog ikke bliver til de helt store chancer, men vi fik i hvert fald vist hvem der var det bedste hold. Nu hedder den kvalkamp om oprykning næste weekend!!