Asbjørn - Lars C, Bali, Morten, Bo - Lars Cas., Steen, Lasse, Thomas - Bay, HC
På bænken sad: Zabel, Christian og Alsing

Mål for Ulvene: HC 2, Christian 1

Der var lagt op til vaskeægte topbrag på Kløvermarken mellem Veto og Ulvene. Veto skulle forsøge at hente lidt ind på den suveræne førerhund, mens Ulvene kunne komme 9 point foran nummer 2.

Det blev dog hurtigt klart at det ikke kunne blive en helt normal kamp, da regnen væltede ned over Kløvermarken, og gjorde banen temmelig svær at spille på. De første 10 minutter var Ulvene enten ukoncentrerede eller ikke helt varme, for Veto fik lov at spille bolden lidt for meget rundt, uden dog at komem til de helt åbne målchancer.

Efter en lidt sløj start kom Ulvene dog bedre med i kampen, og efter en halv times spil modtager Christian bolden på midten, og efter et fikst træk tordner han den i kassen til 1-0 fra 28 meter. Flot mål, og nu sad Ulvene tungt på kampen. Der skete ikke det store resten af halvlegen, og Ulvene kunne gå til pausen foran 1-0.

I anden halvlegs start var der kun et hold på banen, nemlig Ulvene, og Veto blev presset helt i bund. Ulvene skabte cahncer på stribe, og spillede rigtig flot, og efter et lille kvarter fandt Bay HC som trillede bolde forbi målmanden, gennem vandpytterne, og lige akkurat over stregen, 2-0!

Nu slappede Ulvene lidt af, og Veto fik et dumt mål foræret til 2-1. Kort efter slap HC dog igennem igen og kunne sikkert gøre det til 3-1, og så skulle den kamp være afgjort!

Men nej, Veto fightede videre, og Ulvene laved et par dumme personlige fejl de sidste 10 minutter der betød at Veto meget ufortjent kunne få udlignet til 3-3.