Steppeulvene - Vendia in Hafnia 3-2

Spillested: Kløvermarken
Tidspunkt: Søndag 31. August kl 09.00.

2 tilskuere var mødt op på Kløvermarken, og de og spillerene blev mødt med pragtfuldt sensommervejr. Ulvene stillede i en taktisk 4-5-1 opstilling. Følgende spillere var valgt:
Lars Cas. - Bo, Steen, Rune, Lars C - Torben, Nicklas, Asbjørn, Lasse, Alsing - HC Mål for Ulvene: Asbjørn, HC, Torben

På anden gang inden for tre uger stod Ulvene overfor bundholdet Vendia in Hafnia, og for anden gang på tre uger stod Ulvene som kneben sejrsherre, denne gang med 3-2.
Det startede dog ikke så godt, da der i løbet af morgenen indløb afbud fra Lars G, og da det hurtigt blev klar at Sune ikke kunne være konge om morgenen efter at have været konge aftenen før, og ikke kom til kamp. Begge de to der havde tilkendegivet at de ville stå på mål manglede altså!

Det betød at Caspersen lidt utraditionelt røg på kassen, og at Ulvene kun var 11 mand til kamp. Det bar starten af kampen præg af, og Ulvene havde svært ved at finde deres positioner. Efter små 20 minutter kom Vendias nummer 23 fri og sparkede bolden sikkert i kassen til 1-0 føring til udeholdet.

Ulvene fik nu langt bedre styr på organisationen, og efter et par fæle afbrændere af både Torben Tordenlår og HC kunne debutanten Asbjørn fra kamten af feltet hamre bolden op i krydset tilen fortjent udligning, 1-1!

Glæden varede dog kort, og da Ulvenes offside fælde for en gangs skyld kiksede kunne Vendias bedste spiller med nummer 11 afslutte et pænt angreb med at udplacere Lars og score til pausestillingen 1-2.

Ulvene fik en opsang af coach Kragelund i pausen, og det var et helt andet hold der kom på banen fra anden halvlegs start, som Ulvene satte sig tungt på, og der blev lagt et massivt pres på Vendias mål.
Ulvene brændte dog stadig mange chancer, men heldigvis tog det ikke modet fra HC, der efter et kvarters tid udplacerede Vendias målmand og scorede til 2-2!

Ulvene fortsatte det tunge pres, og det var tydeligt at Vendia spillerne blev mere og mere trætte, mens Ulvene blomstrede op. Presset udmøntede sig i masser af chancer, og HC ramte træværket to gange, men Ulvene måtte vente helt til 10 minutter før slutfløjtet før forløsningen kom.

HC og Alsing kombinerede sig fint igennem på venstrefløjen, og HC kunne med et glimrende fladt indlæg finde Torben, der ikke svigtede, 3-2 til Ulvene! Resten af kampen blev kontrolleret hjem, og Vendia var vel ikk rigtig tæt på point på noget tidspunkt. Glimrende kamp af Ulvene, der nu er godt fri af nedrykningsstregen!