Tobias (Dan)
Ryt (?)
Dahl (straffe (assist: Dan))
Selvmål

Ulvene fortsætte marchen mod toppen. Med den fjerde sejr i træk spiller vi for alvor med i den sjove ende, og samtidig er vi nu det mest scorende hold i mesterrækken. Hvem skulle have troet det? Men kampen mod Svendborg var dog en mærkelig en af slagsen: de første 15 minutter sad Svendborg fuldstændig på os, forsvaret var presset, og intet hang sammen frem ad banen. Men så - uden varsel gik Ulve-maskinen i gang med kvasende effektivitet: En lang bold fra forsvaret op på Jonas, der brysttæmmede og fik sendt Dan alene ind i feltet, hvor den trinde (men - skulle det vise sig - særdeles kompetente) målmand blev udplaceret uden problemer. Og straks efter Svendborg havde givet bolden op, erobrede ulvene den og satte gang i netop den type angreb, som den i øvrigt meget kompetente træner-duo havde planlagt; en bold op på Dan med ryggen mod mål - en stikning mod baglinien til den ene kant (Ryt) - et hårdt, præcist indlæg ind i det lille felt til Jonas - mål! Fantastisk kontraspil a la Dortmund!!

Og som om, det ikke var nok, inden for de næste 20 minutter røg der yderligere tre bolde i kassen hos Svendborg - et hjørnespark, der måske lidt heldigt via mini-Blavnsfeldt røg i mål - en offside-fælde, der kiksede, da Jonas rutineret stoppede op og lod Ryt sprinte fra midten og runde keeperen - og til sidst et korrekt dømt straffespark på Dan, selvom der måske med lidt god vilje ku være dømt et frispark til Svendborg kort inden. Men i hvert fald 5-0 til Ulvene ved pausen, og Svendborg-spillerne var efterladt til en pausesnak fra helvede!

Lidt malurt i ulve-bægret oven på en ellers utrolig 1. halvleg var en skade til Rytkønen. En skade, der ikke skulle bliev den sidste denne fine dag, for kort ind i anden halvleg måtte først Tobias og siden Sune lade sig udskfite, og da vi kun havde 2 udskiftere, var vi reduceret til 10 mand. Og ikke nok med det - Mads fik et dumt gult kort, og så måtte vi spille 9 mod 11 i 10 minutter!

Men alligevel blev 2. halvleg en formsag, selvom det sled på kræfterne, og Svendborg fik kun scoret 2 gange, mens Svendborg var så rare at hamre et fantastisk selvmål ind - fra kanten af feltet med bananen helt over i det lange hjørne!

At vi så i princippet kunne og burde have scoret yderligere 4 mål, kunne Svendborg takke sin målmand for ikke skete. 4 gange slap Jonas af sted i friløbere - fire gange kom keeper flot ud og fik afværgret. Godt målmandsspil - men Jonas skylder måske en enkelt eller to..

Alt i alt en fin sejr på en dag, da spillet ikke stod mål med effektiviteten. Men hellere det end omvendt!!

MOM: Laur.