5 tilskuere havde taget turen hele vejen fra fyns land til Kløvermarken. Spillerne blev mødt med regntunge skyer denne sidste dag i april.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Sune - Lars, Steen, Malthe, Torben - Lasse, Gregers, Koch, Jakob - Bali, HC
På bænken sad: Bo

En dejlig våd bane ventede et toptunet Ulvehold store bededags morgen. Eneste undtagelse var måske Lasse, der vist havde set lidt for dybt i flasken dagen før. Det skal dog siges til hans forsvar at det ikke kunne se på hans spil!

Men Ulvene lagde noget sløjt ud, og det var Svendborg der dominerede kampens start, og efter 10 minutter slap nummer 89 igennem, men Sune diskede op med en fornem fodparade.
Det vækkede de lidt formiddagstrætte Ulve, og kampen vippede en smule over til ders fordel. Efter 25 minutter bliver der begået et groft frispark på HC som Gregers tager sig af... Han tordner bolden på overliggeren uden chance for keeperen fra Svendborg - surt uheld at ulvene ikke kome foran her.

Der sket vist ikke det store resten af halvlegen, og holdene gik til pause med 0-0.

Anden halvleg forblev en tæt affære, og begge hold havde meget svært ved at skabe chancer. Svendborg fik symptomatisk nok deres eneste chance i anden halvleg på et hjørnespark der blev forlænget og pludselig stod 2 mand helt fri. Men i skøn forening kunne de sende bolden over mål, lidt heldigt for Ulvene.

Kort efter sendte Svendborg deres nummer 2 på banen, hvilket skulle vise sig at være en dårlig idé, da han først får gult for at... Ja, det kan jeg faktisk ikke huske hvorfor..., men kort efter han er kommet på banen igen slagter han HC bagfra - rødt kort og farvel og tak.

nu stod der Ulvene på resten af kampen, og selv et gult kort til Koch for et meget lille frispark Svendborgs nummer 22 (som ellers var en rigtig god spiller) fik til at se meget stort ud, kunne ikke ændre balancen.

Og med 10 minutter igen kom den gyldne chance, som HC skabte helt på egen hånd ved at stjæle bolden fra deres venstre back, men deres målmand diskede som Sune op med en smuk fodparade, og kampen ender vel egentlig meget fortjent 0-0.

Det skal lige nævnes at der var bred enighed om at Svendborg var det bedste hold vi endnu har mødt, og Ulvene spiller en rigtig god kamp!