Steppeulvene - FC Suburban 2-6

Spillested: Kløvermarken
Tidspunkt: 6. September klokken 17.00

Mål for Ulvene: Henrik, Lars K

2 tilskuere mødte op på Kløvermarken. Spillerne blev mødt med overskyet vejr, med en let brise på tværs af banen.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Christian - Lars C, Morten, Jan, Lars - Torben, Steen, Mikael, Thomas - Lars K, Henrik
På bænken sad: Asbjørn og Bali (fra 2.halvleg)

Ulvene stod onsdag overfor en ny udfordring i Suburban, og det er næppe en kamp der vil gå over i Ulvehistorien. Fra første fløjt var Ulvene som så mange gange før ikke klar, og det var Suburban der startede klart bedst. Efter et kvarter udmøntede overtaget sig i et føringsmål, og efter det vågnede Ulvene lidt op til dåd. Suburban blev presset længere tilbage, og efter et par halve chancer kunne Lyster score sikkert på et straffespark begået mod ham selv, 1-1!

Ulvene blev nu desværre lullet lidt i søvn igen, og i løbet af det sidste kvarter kunne Suburban score to dumme mål, og gå til pause med en 3-1 føring.

Der blev snakket med store bogstaver i pausen, og det var et forvandlet Ulvehold der kom ud til anden halvleg. Pludselig kunne vi rent faktisk spille sammen, og ikke mindst presspillet, der blev lagt højt op på Suburbans banehalvdel, var af høj klasse. Overtaget gav bonus efter en lille time, da Bali smukt fandt Lars K i dybden, og denne svigtede ikke, og så stod det 2-3! Nu pressede Ulvene for alvor på, og det blev til store chancer til både Jan og Lars K, men ind ville bolden ikke.

Der manglede nu kun et kvarter, og Ulvene kastede mere og mere frem, hvilket selvfølgelig betød kontrachancer til Suburban. En sådan udmøntede sig i et hjørnespark, som blev taget kort, og det efterfølgende indlæg kunne den vikarierende målmand Lyster ikke få skubbet over overliggeren, og i stedte strøg den i mål. Der er dømt hop-træning til den aldrende angriber :)

I de sidste 5 minutter kikser offside fælden 2 gange, og de scorer to lette mål til en 6-2 sejr, der var mindst et par mål for stor. Vi kommer igen søndag!