0 tilskuere mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med frygteligt efterårsvejr
Ulvenes startede i en taktisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Lars Cas. - Torben, Kim, Lars K., Bo T., - Asbjørn, Koch, Jacob K, Nicklas, Daniel Pirat - HC

Mål for Ulvene: 2-1 HC

Ulvene sluttede sæsonen af med endnu et nederlag; det blev så 6 på stribe. Nederlaget var vel på sin vis meget kendetegnende for 'det forsømte efterår'; aftenen før var vi 14. Da kampen blev fløjtet igang var vi 10. Nicklas kom dog halsende 10 minutter inde i kampen, da han, planmæssigt, først skulle have barnet passet.

Spiller for spiller virkede ulvene på højde med Dynamo spillerne, men det var tydeligt at ulvene ikke var særligt sammenspillede. I forhold til sidste uges kamp var der nye mand på 8 af pladserne. Og sådan har opstillingen næsten skiftet fra kamp til kamp stort set hele efteråret.

Dynamo scorede første mål, efter en off-side ikke blev dømt ved indlæg ind i feltet. Og det blev til 2-0 da forsvaret blev spillet tyndt og deres anfører efter et par træk satte bolden flot op i krydset 12 meter fra mål.

Reducering af HC efter en friløber lagt til rette af Torben gav fornyet håb. Desværre lykkedes det ikke Steppeulvene at finde netmaskerne igen og opspillet hang kun i korte perioder sammen. Kort før tid begik Koch, lidt klodset, et straffespark hvilket første til slutresultatet.