0 tilskuere mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med halvtrist dansk sommervejr.
Ulvenes startede i en taktisk 4-5-1 formation. Følgende spillere var valgt:
Sune - Bo, Nicklas, Bali, Koch - Alsing, Steen, Malthe, Lasse, Torben - Lyster
På bænken sad: Lars Cas., HC og Asbjørn

Mål for Ulvene: 1-0 Lasse, 2-0 Lasse, 3-2 HC

Forårets sidste kamp blev spillet onsdag aften mod et af de andre 'bundhold' Dynamo Stüring. Og det var en flok toptændte Ulve der gik på banen, vel vidende at en sejr ville skabe fin afstand til bunden, og man kunne gå på sommerferie med god samvittighed.

Dette betød, at Ulvene straks fra start af lagde et hårdt pres med Stürings mål, og efter små 20 minutter modtager Lasse bolden godt 25 meter fra mål, og uden betænkningstid halvflugter han den op i det fjerne hjørne. Kanonmål, og 1-0 til Ulvene!

Blot ti minutter senere bliver HC sendt afsted i dybden, og efter en fin finte serverer han den for de helt frie Alsing og Lasse på midten, og Alsing nægter at have noget at gøre med bolden da den ligger til højreskøjten, og så må Lasse jo banke den ind med venstrebenet, 2-0!

Denne stilling holdt til pausen i en halvleg som Ulvene dominerede totalt. Kort inde i anden halvleg får Stüring dog reduceret, og de finder pludselig et ekstra gear som de bestemt ikke viste i første halvleg. Ulvene er nu presset langt tilbage, og lever udelukkende af kontra.

Det giver en livlig kamp med chancer i begge ender, og efter 25 minutters spil af anden halvleg udmønter en af disse sig i mål, da Stüring scorer efter - hvad der vel kun kan betegnes som Ulvenes største svaghed - hjørnespark.

Med 2-2 og kun et kvarter igen vågner Ulvene op til dåd, og der skabes nu masser af chancer til både Steen, Henrik og HC, og det er sidstnævnte der på fornemt oplæg fra angrebsmakker Henrik kan sætte den sidste fod på den afgørende scoring med 10 minutter tilbage af kampen, 3-2!

Stüring forsøger at ligge pres på i de døende minutter, men skaber ikke det store, og Ulvene vinder ganske fortjent 3-2, og kan gå på sommerferie med et pænt forspring og en kamp til gode i forhold til bunden af ligaen.