Tidspunkt: Søndag 13. september klokken 10.45

1 tilskuer mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med dejligt sensommervejr over Kløvermarken.
Ulvenes startede i en taktisk klog 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt: Sune - Lars C., Malthe, Nicklas, Koch - Torben, Gregers, Daniel, Alsing - Møller, Lasse
På bænken sad: HC, Asbjørn, Korne

Af pålidelige kilder blev det fra morgenstunden klart at Sporting er et nyt hold de seneste to kampe. De er åbenbart blevet nogle skader kvit, og der skulle heller ikke gå mange minutter før det blev tydeligt at deres placering lige over nedrykningsstregen ikke er repræsentativ for det hold de stillede med søndag morgen. Sidste weekend spillede de 1-1 mod Gribben.

Dog var det et ulvehold i en stærk opstilling og kampen startede lige med en lille overvægt i spillet til Sporting. Heldigvis havde de en primadonna af en angriber i strutskørt og ballerina-sutter, der blev så pigesur over at ikke få et straffe, som kun han kunne se, at han brokkede sig til gult.

Det udnyttede ulvene og via smuk opbygning i højresiden, endte bolden hos Møller der scorede koldblodigt. 1-0 til Steppeulvene og Sporting var tydeligt rystede.

Bedst som vi var på vej til pauseteen, skete der dog noget uheldigt. En forholdsvis ufarlig bold ville Torben heade tilbage til Sune, og han headede så flot at selv Super-Sune ikke kunne nå at flyve den op. 1-1, og alle var på dette tidspunkt enige om at Torben var dum.

2. halvleg kom Sporting mere med og på trods af at ulvene spillede sig igennem til nogle gode chancer - som kun blev stoppet af mirakuløse redninger, var det sporting der kom foran på det der skulle vise sig at blive deres eneste regulære mål.

Målet til 3-2 blev scoret direkte på hjørne. Dog så det ud som om der ikke var mål da den røg ud under sidenettet. Det var først da Sporting appelerede til dommeren at han ændrede sin kendelse fra målspark til mål. Der kunne skrives en hel separat essay om dommerens manglende kompetencer, men det er bedst at prøve at glemme hvordan han gjorde alt for at ødelægge denne søndag - for begge hold.

Inden kampen blev fløjtet af skulle vi dog snydes for et soleklart straffespark. Og så bør det nævnes at de to pæne mennesker, Gregers og Nicklas, fik for meget af føromtalte dommer, så det lykkedes dem at overtale ham til at give dem gule kort. Det var dog også efter særdeles højlydte argumenter.