Nicklas (assist: Gregers (?))
Rune (assist: ?)
Kofi (assist: Kasper)
Peter (assist: Gregers)

En varm og tør junieftermiddag var scenen for ulvenes første pokaldyst i årevis. Talrige år har vi meldt afbud inden at være i kamp, men i år skal måske være året, hvor vi ryger en tur i Valby Idrætspark og finale! 3. runde i DAIs pokalturnering endte i hvert fald med en pligtsejr på 4-1 over et udmærket B-rækkehold, Smæk. Et hold, der endda startede med at gøre tingene lette for ulvene ved kun at stille med 9 mand, men det kom nu ikke rigtig til udtryk desværre. Kampens start var i hvert fald en mat affære - og først da Smæk var blevet fuldtallige efter 10 minutter, løsnede det lidt op, og ulvene satte sig på kampen. Og så kunne Nicklas efter noget klumpspil foran mål lave en debutkasse til 1-0 efter et hjørnespark. Cruisecontrol.

Men så tog fanden ved Smæks mørke højrekant, som pludselig driblede sig til baglinien og sendte et perfekt indlæg ind til bagerste stolpe, hvor en anden orangeklædt gut fik lidt for meget plads til at heade i kassen til 1-1. Ikke helt som planlagt. Men ulvene VAR det bedste hold, og mod slutningen af halvlegen tog Rune et vaskeægte Ronaldinho-rush alene igennem, dansede keeperen væk med nogle hoftesving, og løftede til sidst bolden hårdt i nettet over en til-ilende Smæk-spiller. Bravo. Trænerduoens angriber-opfindelse strikes again!

2. halvleg blev en søvnig forestilling, men vi scorede to kasser - Kofi igen efter hjørne, selvom 3-4 Smæk-spillere bestemt mente, bolden ikke havde krydset stregen (men de er jo heller ikke vant til at spille med de utroligt kvikke og betydningsfulde linievogtere!!) - og til sidst 4-1 ved Peter B, der foran kamp i træk var løbet alt for langt frem ad banen og igen scorede et glimrende mål - denne gang efter fikst bandespil med Gregers og en flad afslutning uden for keepers rækkevidde. Og så var den kamp slut.

4. runde mod Ribe spilles allerede næste torsdag!!