SBV09 - Steppeulvene: 4-4 Mål for ulvene:

Gregers - Anders H
Lasse K - Lasse D - Dan
Jonas

På bænken; Bo, Sam og Mads

Så var der sgu topkamp i Vestbyen. Med rundstykker, pokalpilsnere, havestole og hele svineriet. For rækkens tophold kom jo på besøg, og de lokale helte fra SBV09 var meget formstærke og havde seneste besejret de forsvarende mestre fra Jyden. Så der havde samlet sig en større koloni Avedøre-fans på den ene sidelinje, og kampen igennem bidrog de flot med vrede ytringer og råb i en megafon. Festligt.

Men tilsyneladende også temmelig effektfuldt, for hjemmebane-heltene lagde i hvert fald hårdt ud og bragte sig hurtigt foran 2-0 på to mål, som Ulve-defensiven vist havde afværgret på bedre dage. Men Steppeulvene er ikke tophold for ingenting, og på ca. ti minutter lige inden pausen bankede ulvenes (til tider) frygtede offensiv 3 bolde i kassen og gav SBV en noget tung pause-snak. Først var det Morten, der på Beckenbauer-manér tog et forrygende raid fra midterforsvaret og ned til den ene baglinie, og hans flade indlæg kunne Jonas let skubbe i mål. Og så kunne Dan med en fin bold sende samme Jonas afsted i vesntre side af feltet, og uden større betænkning takkede Jonas for den friløber ved at banke klatten op i modsatte hjørne til udligning. Og som om Jonas ikke havde fået nok, tilkæmpede hans sig (på mere eller mindre lovlig vis) bolden på midterlinjen, sendte Lasse Dahl af sted alene igennem, og med 30-40 minutters tid til at tænke over, hvor han skulle placere bolden, puffede Dahl den blødt og fladt uden om keeper til 2-3!

Og 2. halvleg startede med mere ulve-guf: Et frispark blev af Lasse Dahl centreret perfekt ind i hovedet på Jonas ved forreste stolpe, og bum: 2-4!

Men så begyndte hjemmeholdets unge, friske fyre at vågne op, og de satte et massivt pres mod ulvenes mål. Med et godt langskud blev det først til 3-4, og imod slutningen af kampen kom så udligningen, da en centring fra baglinien mødte en fri SBV-glatbarberet isse til 4-4.

Nedtur for ulvene, der for anden kamp i træk måtte se en 2-måls føring sat over styr. Men kampen burde være lukket tidligere på de mange, store chancer, vi spillede os frem til.