Jesper - Bo - Secher - Peter
Martin L - Gregers - Mikkel B - Daniel R
Rune - Dan

På bænken: Lars C og Asbjørn

Tilskuere: Faktisk en hel del. Endda to gutter, der ikke kendte hverken nogen fra hjemme- eller udeholdet - altså helt neutrale tilskuere, som bare kom, fordi de var interesserede i kampen. Det har vi vist aldrig prøvet før.

Mål for ulvene:
Secher (straffe. - assist, Daniel R)
Rune
Daniel R (assist Dan)
Lars C (assist Gregers)
Dan

Så kom den endelige - første sejr i mesterrækken til det stolte ulve-hold! Og hvilken een af slagsen. 5-1 og til tider glimrende fodbold! At dagens modstander - oprykkerne fra parallel-A-rækken sidste år, de gamle kendinge fra Avedøre - så også i fint samarbejde med dommeren valgte at gøre det let for Ulvene gennem en noget hård udvisningen til keeperen allerede efter 20 min. behøver vi ikke trampe meget rundt i. I hvert fald kunne Secher - da ingen af offensivspillerne havde mod på det - gå til straffesparkspletten og eksekvere på den klassiske og stensikre måde (en blød, flad bold lige midt i målet) og 1-0.

SBV fandt dog energi og vilje til at slide godt imod trods en mand i undertal, og de fik faktisk lagt et fint tryk på Ulvene - især igennem denres venstre flanke, hvor vi havde problemer med at dæmme op for deres hurtige kantspiller. Alligevel var det Ulvene, der kunne bringe sig på både 2-0 og 3-0 på kontramål - først ved Rune Klitgaard, der kvitterede for trænerduoens fine eksperiment med at lægge ham helt på top, ved at sparke en returbold i kassen, og siden Daniel R, der iskoldt kunne sætte sidste fod på en fantastisk og uselvisk tværpasning fra Dan.

SBV fik dog - fra venstrekanten - sendt en flad bold ind over til en angriber og reduceret til 1-3 kort inden pausen, og således var kampen endnu ikke helt lukket inden de sidste 45 min. I pausen var der enighed om, at vi skulle spille bolden lidt mere rundt og køre de 10 modstandere trætte, og denne strategi blev fulgt til punkt og prikke i en overlegen 2. halvleg, hvor ulvene endda satte to ekstra knive i SBV-holdet. Først da Gregers (som ellers allerede efter et kvarters spil af 1. halvleg proklamerede, at hans lår næppe holdt til en hel halvleg..!) Spurtede ud på højrekanten og drev et perfekt, langt, fladt indlæg til modsatte stolpe, hvor Lars Caspersen fik kastet sig ned til en fornem bomber-scoring. Og kort før tid, da Dan ikke gjorde meget andet end at stå stille i feltet, hvorefter målmanden og en forsvarer tacklede bolden ind på ham, så den røg i mål til 5-1.

En god sejr på en fin fodbolddag, hvor Lars Caspersen desuden spillede sin sidste kamp for Steppeulvene. Lars vælger at prioritere sit firmafodboldhold - held og lykke med det og tak for mange gode kampe - og en stor indsats også uden for banen!!

MOM: Bo. Meget fortjent i øvrigt.