SBV09 -1 - Ulvene 2-4

Spillested: Bymuren, Hvidovre
Tidspunkt: Torsdag 15. september 17.45

Ulvene startede i en klassisk 4-4-2.
Følgende var valgt: Lasse Martin - Jon - Malthe - Zabel Bromann - Daniel R - Gregers - Alsing Caspersen - Ronnie (som senere kom på mål)
På bænken sad: Danny, Martin, ?

Mål for Ulvene: Danny, Martin, Caspersen, Gregers

10 tilskuere var mødt op på Bymuren - lang pokker i vold et eller andet sted i Avedøre!

Oven på weekendens dramatiske og i sidste ende skuffende torden-kamp mod OA, var det et ulvehold, der var presset på flere fronter, der gjorde sig klar til kamp i Avedøre: En placering som nr. 3. sidst og dermed truende nedrykning kombineret med mange afbud havde trukket truende, mørke skyer ind på Ulve-himlen! Kort inden kampen var der således kun 9 spillere til rådighed, og et sidsteminuts-afbud truede holdets eksistens. Men på forunderlig vis - og med en meget stærk indsats fra flere ulve-spillere, endte det pludselig med, at der var hele 15 mand klar til kamp torsdag kl. 17.30! Og så måtte den på dagen selvudnævnte coach - Bo T - trække sig - ikke fordi, han var det svageste led - langt fra endda!! - men fordi, han blot er den rareste!

På sidelinien kunne han så overvære et noget spraglet og usammenspillet - men dog stærkt - Ulve-hold gå i aktion mod en modstander, der inden denne kamp havde vundet 5 af de seneste 6 kampe og lå på 3. pladsen! Og det var da også hjemmeholdet, der med en kraftig vind i ryggen lagde bedst fra land og kom foran ved at udnytte Steppeulvenes akilleshæl: opdækning på hjørnespark! Resten af halvlegen bølgede lidt frem og tilbage uden de store chancer - selvom jeg vel bør nævne, at den tilbagevendte major Alsing vist nok skød på stolpen (referenten var dog ude og fylde dunke, så meldingen kommer udelukkende fra hans egen mund..!). Noteres skal også, at LAsse på kassen måtte lade sig udskifte efter kun 15 min. med en skade - heldigvis havde vi en ekstra målmand med som markspiller, så ulveholdet blev ikke væsentligt svækket - desværre, Lasse!

Lasse gjorde det faktisk en del bedre på bænken sammen med træneren, end på banen, idet de to sammen udtænkte en snedig strategi i pausen, som straks skulle manifestere sig på måltavlen. Vel første gang i ulve-historien, at en konkret taktisk manøvre så tydeligt har båret frugt!: Martin Spliid blev flyttet fra højre back op som højre midt for at få mere fart og løb i dybden - og samtidig blev Danny beordret til at søge ned i banen fra sin plads som bomber som spilstation, for at vi kunne få spillet mere i dybden. Og efter kun 5 min, af 2. halvleg spillede Gregers og Danny lidt ping-pong, Gregers lagde en flad bold i dybden til Martin, og sidstnævnte kunne spurte fra forsvaret og lægger klatten ind i mål via den ene stolpe. Bravo!

Nu stod der Steppeulvene på det hele - med en smule hjælp fra medvinden. SBVs mål blev belejret, og snart blec Casperne fældet kort uden for feltet i venstre side - og glimrende skud-afstand for Gregers. Et godt spark endte så vis stolpen og målmanden lige foran mål, hvor Casperne var over returen som en lille missekat og snildt kunne sætte poten på til 2-1! 3-1 målet opstod igen, mens skribenten var lidt uopmærksom, men Danny hakkede den ind langt udefra til 3-1!

På en af de få muligheder, som SBV kom frem til i anden halvleg, fik de så reduceret til 2-3 på et mildt sagt glimrende mål, hvor angriberen i næsten én, sammenhængende bevægelse løfter bolden op over sig selv og en forsvarer og smasker den ned i det korte målhjørne! Jubel hos hjemmeholdet. Men den skulle blive kort. For på det efterfølgende opgiver-spark får Gregers bolden trillet tilbage fra Danne, og fra banens midte lægger han den i en perfekt bue over den noget fejlplacerede målmand og ind i nettet! 4-2, og SBV var knækket!

Så der er knap nok spænding de sidste 20-25 min. og ulvene kører en fortjent og sikker sejr hjem oven på en fantastisk 2. halvleg! Nu venter fire kampe mod holdende lige over os - interessant!!