5-6 SBV tilskuere var mødt op på bymuren denne halvkolde septemberaften.
Ulvene startede i en klassisk 4-4-2.
Følgende var valgt: Lars - Malthe, Steen, Klaus, Mikkel - Korne, Gregers, Koch, Dan - HC, Daniel
På bænken sad: Thomas og Kristoffer

Mål for Ulvene: HC 2, Daniel

Et moderne SBV hold uden Flemming Rose på sidelinien tog denne onsdag aften imod et storspillende Steppeulve hold der først og fremmest skulle revanchere 1-3 nederlaget fra foråret, men samtidig forsøge at vinde sin 6 sejr i de sidste 7 kampe.

Ulvene praktiserede for andne kamp i træk en old fashion 3-1 opstilling i forsvaret med Steen som sweeper og tre mere eller mindre centrale forsvarsspillere med Klaus i midten. Den dynamiske duo med Koch og Gregers på midten fik naturligvis genvalg, så Daniel måtte helt på toppen ved siden af mr. pichichi himself HC - de to skulle så fodres af et par sultne fløje i Korne og Dan. Og så må vi ikke glemme at Lars caspersen så brandgodt ud i den røde trøje bagerst på banen!

Tilbage til kampen... Som startede meget lige, og ingen af holdene formåede at tiltvinge sig hverken overtag eller store målchancer, og vi skulle helt hen til den halve time før topscoreren viste sig fra sin bedste striker side og opsnappede en retur på et knaldhårdt skud fra Dan, rundede keeperen og trillede sikkert bolden i kassen, 1-0 ved HC!

SBV havde sporadiske forsøg resten af halvlegen, men det blev ved et par forkølede langskud der egentlig ikke rigtig truede kassen. Ved et enkelt tilfælde måtte Lars parere flot da deres farlige striker (der havde lavet 26 kasser denne sæson inden mødet med Ulvenes forsvar) skød gflot fra en snæver vinkel. Ulvene hold dog føringen til pausen, god halvleg!

Desværre gik Gregers - og hans følsomme pikkemandsområde - igen i stykker kort inde i kampen. God bedring herfra!

Anden halveg startede lidt som første, men SBV fik tungere og tungere fat, uden dog egentlig at true Ulvenes mål. Det synes dommeren åbenbart var synd, så han tilkendte dem sæsonens tyndeste straffe efter en fremragende tackling af Klaus - oven i købet kort efter at Daniel med rette kunne føle sig snydt for et straffe i den anden ende. Deres topscorer eksekverede sikkert, 1-1

Nu var Ulvene under tungt pres, da det gav SBV lidt blod på tanden at være med igen. Ulvene red dog presset af, og et kvarter før tid endte et møsnterangreb med stort set hele holdet involveret for fødderne af HC, der med en følt inderside udplacerede målmanden og sendte læderet i det lange kryds! 2-1 og et af årets smukkeste mål var scoret!

Kort før tid smider Daniel det sidste søm i kisten da han bliver spillet helt fri ved bagerste stolpe af HC og ikke kan undgå at score, 3-1 til Ulvene!

Revanche opnået, og Ulvene vinder sin 6. kamp af de sidste 7 mulige. Sådan!