Steppeulvene - SBV09 -1 1-3

Spillested: Kløvermarken
Tidspunkt: Søndag 16. maj 10.45

8-10 SBV tilskuere, inklusive gode gamle Flemming Rose, var mødt op i Kløvermarken denne halvkolde majmorgen.
Ulvene startede i en klassisk 4-4-2.
Følgende var valgt: Lasse - Lars C, Steen, Klaus, Torben - Alsing, Gregers, Koch, Lars Cas. - Mikkel, Dan
På bænken sad: Christian

Mål for Ulvene: Dan

Et tændt SBV hold med en storgjaldende Rose på sidelinien var klar til braget mod Ulvene. Starten af kampen var meget lige, med et lidt afventende Ulvehold, og et nydannet SBV hold, med de bedste kræfter fra Sporting på holdet som det spilførende hold.

Der blev ikke skabt de store chancer og Ulvene var farligst på dødbolde og særligt på gennembrud og afslutninger fra en tændt Dan på toppen. Efter 25 minutter kom SBV for første gang i nærheden af Ulvenes mål efter et uheldigt boldtab i Ulvens venstreside, og pludselig var nummer 30 alene igennem og kunne køligt udplacere Lasse til 0-1.

Der skulle dog ikke gå længe før Ulvene svarede igen, og det var føromtalte Dan der efter et frispark fra fløjen opfangede en forlængning og firsttimede bolden køligt i kassen til hans første Ulvemål, 1-1!

Den stilling holdt til pausen, hvilket må siges at være ok efter en lige 1.halvleg. En første halvleg hvor SBV egentlig burde have været reduceret til 10 mand efter to grove frispark af deres bagerste mand, men det synes dommeren altså ikke.

Anden halvleg startede som første lige, men SBV opbyggede et vist overtag efter det første kvarter, og indenfor 10 minutter kunne den bomstærke forward med nummer 40 lave to mål efter flotte oplæg fra SBV's venstre side. Stillingen var nu 1-3.

Ulvene gav dog ikke op, men udover et par halve chancer til Dan, Mikkel og Koch blev vi aldrig rigtig farlige, så det var vel fortjent nok at SBV kunne vinde kampen med 3-1.