SBK75 / VSK - Steppeulvene 6-4

Spillested: Bymuren, Hvidovre
Tidspunkt: Mandag 10. august 18.25

8-10 SBK tilskuere var mødt op på Bymuren denne lumre sommeraften for at følge Flemming Rose's tropper mod Ulvene.
Ulvene startede i en klassisk 4-4-2.
Følgende var valgt: Sune - Lars C, Steen, Bo, Koch - Alsing, Gregers, Daniel, Lars Cas. - HC, Bali
På bænken sad: Korne, Rune og Ministeren

Mål for Ulvene: Selvmål, Rune, Daniel 2

Et tændt SBK hold med en storgjaldende Rose på sidelinien var ude efter revanche for forårets 7-2 spanking mod Ulvene. Starten af kampen var meget lige, med et lidt afventende Ulvehold, og et SBK hold, der tydeligvis var blevet optimeret i forhold til forårets kamp.

Der skete ikke det helt store før et kvarter inde i første halvleg hvor både HC og Daniel fik store chancer for at bringe Ulvene foran, men SBK keeperen var på plads begge gange. Han fejlede dog stort efter ca. 25 minutter da han boksede et hjørnespark fra HC direkte i eget net, 1-0 til Ulvene!

Nu gik det stærkt, og kort efter fik Lars C og Sune ikke aftalerne på plads i tide, og SBK's nummer 10 kunne smutte imellem og lobbe bolden i kassen til 1-1. Kort efter fik Rune en flot stikning fra Daniel og afdriblede køligt en mand inden han bankede bolden op i nettaget, 2-1! Blot 5 minutter senere fik SBK et meget tyndt straffespark da deres højre fløj sparkede i jorden og faldt flot til samme, og det blev sikkert eksekveret af anføreren med nummer 7, 2-2!

Dette fik Rose på sidelinien til at komme med en stærk bemærkning; "De kan ikke en skid, i er meget bedre end dem. Bare sørg for at dække nummer 10 - han er den eneste der kan noget!". 5 minutter senere havde Daniel (nummer 12!) afdriblet hele SBK holdet 2 gange og scoret 2 lækre kasser, 4-2 til Ulvene! Hvilket naturligvis fik Alsiño til at udbryde; "bare dæk nummer 10, han er den eneste der kan noget!".

4-2 var stillingen ved pausen, og Ulvene var ovenpå.

Hvilket gør anden halvlegs kollaps endnu mere mærkeligt... Ulvene havde fuld kontrol over kampen, men stoppede med at spille fodbold ca. et kvarter inde i anden halvleg, hvilket betød at SBK lavede 4 mål på et kvarter og så stod det pludselig 4-6! Målet til 5-4 vil blive diskuteret længe, da hele Ulveforsvaret mente der var ofsside da angriberen i en strafbar position tydeligvis gik efter bolden, men det mente dommeren ikke!

Det sidste kvarter satsede Ulvene med en 3-4-3, men kom ikke nærmere end et hovedstød fra Daniel kort før tid, og taber kampen 6-4 på en virkelig skidt anden halvleg. Men der var gode momenter over hele linien i store dele af kampen, og 4Man er trods alt fortrøstningsfuld i forhold til resten af sæsonen!