Ulvenes startede i en klassisk 4-5-1 formation. Følgende spillere var valgt:
Torben - Lars Cas., Lars K, Morten, Zabel - Alsing, Steen, Rene, Lasse, Thomas - Lyster
På bænken sad: Christian

Mål for Ulvene: Steen, Morten, HC, Christian 2

Ulvene mødte op til kampen med lidt bævrende ben, da de tidligere på sæsonen tabte en træningskamp mod netop Reaktor med 2-0. Dette bar Ulvenes start tydelig præg af, og Ulvene havde meget svært ved at få spillet til at køre i de sædvanlige kombinationer.

Efter godt et kvarters spil scorer Reaktor på et flot angreb, og kort efter bliver føringen lidt heldig fordoblet, og Ulvene var nu for første gang i sæsonen bagud med 2 mål. Dette fik Ulvene til at vågne lidt op, og resten af halvlegen var stort set spil mod et mål, dog uden at Ulvene blev rigtig farlige. Pause stillingen var 2-0 til Næstved.

Ulvene fik talt tingene igennem i pausen, og straks fra anden halvlegs start blev Raktors mål sat under et voldsomt tryk. Ulvene måtte dog vente til 10 minutter inden i halvlegen inden presset gav udbytte, da formand Kragelund tordnede bolden op i det lange hjørne på et frispark, og nu var Ulvene i gang! Morten udlignede kort efter på et flot langskud, og 25 minutter inde i halvlegen kunne Christian bringe Ulvene foran 3-2!

Nu kom der lidt gummiben, og Reaktor kom lidt med i kampen igen, men med 10 minutter tilbage stikker HC af i et kontraangreb og lukker kampen med målet til 4-2! Kort før tid lykkedes en indøvet detalje mellem Lasse og Christian og sidstnævnte kunne lave sit andet mål til slutresultatet 5-2!

En imponerende halvleg af Ulvene, der stadig ligger nummer 1 med maximum point!