Spillested: Kløvermarken
Tidspunkt: 7. Maj klokken 19.15

Mål for Ulvene: Lasse D, Christian

I mandagskampen var der rettet an til ulvegilde. En tæt-på-ideal trup inklusive de nye officielle ulve, Lasse Dahl og Christian var tørstige efter tre point på kontoen efter sidste uges skuffende pointtab.

En god portion intensitet og initiativ fra Steppeulvenes side prægede da også den indledende fase at kampen, der blev spillet på et tørt og hårdt men til gengæld knoldet græstæppe, der ikke var voldsomt tikitaka-venligt.

De første 20 minutter bød ikke på de store chancer. Et udmærket spillende FC Rammen blev holdt helt og aldeles fra fadet af et sikkert og effektivt forsvar og en altid knoklende midtbane, med bl.a. Andreas, som bestemt ikke gjorde maskinrummet svagere. Fremad banen kom Ulvene tættere på målet, og på at prikke hul på en begyndende betændt målbyld. I det 32. minut efter et hjørnespark (kaldet "standardsituation" af nogle) var det imidlertid Rammen, der med et skud på overlæggeren var tættest på at bringe sig foran. Keeper-Lasse var naturligvis helt oppe og hænge under stangen.

Til stor tilfredsstillelse for referenten/tilskueren viste hjemmeholdet i denne afgørende fase af kampen skyhøj moral og sandt ulvemod ved få minutter herefter at bringe sig foran. Møller interceptede et Rammen-bølgeangreb og førte bolden i et smukt indlæg ind til Lasse Dahl, der med et godt hug bankede et velfortjent føringsmål ind. At tale om at skylde, er måske i overkanten, men faktum var, at samme LD kort forinden spolerede en chance ved at sætte to tydelige hænder i ryggen på modstanderen ifm. et formidabelt indlæg fra en stærkt spillende Andreas.

Ulvefigthen fortsatte ufortrødent herefter, og HC burde have givet Ulvene "den farligste føring af alle", men ramte i det 40. minut over mål. Samme skæbne overgik Sechers ellers store chance kort efter. Som Graulund altid siger, skal man kende sin "besøgelsestid", og det gjorde Ulvene desværre ikke i denne omgang. Et millisekund inden pausen prikkede Rammen således udligningen ind efter et hjørnespark, hvor den ikke blev losset ud af nogen kommune, og en regnbuefarvet endte alene med en prisgivet Keeper-Lasse. 1-1 ved pausen.

Anden halvleg bar ulvene fortsat førertrøjen. HC sendte en header på overlæggeren, og Secher sparkede returen over. Skulle Steppeulvene lide samme grumme skæbne som sidste 1-1 trods overtag gennem hele kampen?

Efter en time viste Lasse Dahl og Christian på flot vis vej til netmaskerne, og sendte et klart signal om, hvor de tre point denne aften skulle havne. Presset i ryggen og helt ude ved baglinjen fik Lasse D vendt rundt og sendt et aflevering helt ind ved bagerste stolpe, som Christian flot fik sat panden på. 2-1.

Den sidste halve time var med gode idéer, der desværre manglede eksekvering i sidste ende. De sidste fem-ti minutter havde Rammen sendt deres brølstærke 24'er fra midterforsvaret og frem i angrebet. Høje bolde, men uden gevinst. Således holdte Steppeulvene et fast greb om Rammen til det sidste, og kørte en ganske fortjent sejr hjem. Forza Steppeulvene!