0 tilskuere mødte op på Kløvermarken. Spillerne blev mødt med solrigt vejr med en let brise over Amager.
Ulvenes startede i en taktisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Kristoffer - Lars C, Morten, Bali, Bo - Torben, Steen, Lasse, Koch - Lars K, Henrik
På bænken sad: Alsing og Robert

Ulvene var dårligt kommet sig ovenpå en vellykket sommerfest før den stod på søndag morgen bold på Kløvermarken igen. Modstandenderne var P.S.B, som i foråret blev kørt ud af banen med en sikker 3-0 sejr. Det stod dog hurtigt klart at dette ikke var Ulvenes dag. Spillet hang på ingen måde sammen fra starten, og de var konstant i overtal ligemeget hvor på banen spillet foregik. Det var da også fuldt fortjent at PSB kom foran 1-0 efter 20 minutters spil. Efter dette kom Ulvene lidt bedre med i kampen, men der skulle en hjælpende fod til fra en PSB forsvarer før Ulvene kunne udligne. En lang stikning fra Morten blev flot lobbet over egen målmand, 1-1. Kort før pausen var den dog gal igen, og PSB udnyttede efter et flot bandespil at Lars C og Koch valgte at tackle hinanden og bolden lige hen til en fri angriber, og pausestillingen blev dermed 2-1. Anden halvleg blev indledt med et sandt stormløb mod P.S.B's mål, og det var kun milimeter der skilte Bo fra et af sine sjældne mål, da bolden røg på overliggeren efter et flot hovedstød. Typisk for kampen scorede P.S.B til 3-1 på det efterfølgende angreb, og efter dette faldt Ulvene sammen, og det eneste lyspunkt i den resterenede del af kampen var Alsings reducering sent i anden halvleg, men på dette tidspunkt havde P.S.B. scoret yderligere 2 gange, og de præsterede endda at score endnu engang efter reduceringen, så slutresultatet blev 6-2. En skidt indsats på en kollektiv offday, og Ulvene har nu tabt 7 kampe i træk, og en overlevelse i A rækken ser efterhånden svært ud, men vi kæmper naturligvis til sidste blodsdråbe!!