2 tilskuere mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med svag vind og spredte skyer.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Morten - Bo, Nicklas, Lars K, Koch - Torben, Michael, Asbjørn, Thomas - HC, Bali
På bænken sad: ingen - men Lasse kom efter en tur i Kløveren og efter 40 min. Alsing med en god gang tømmerdrenge.

Der var nye trøjer på banen og ulvene så godt ud fra første fløjt. Det skulle dog blive en del grimmere i kampens løb. Kampen mod en af de andre nedrykningskandidater blev en noget rodet affære; præget af nogle rigtig gode perioder og nogle rigtig, rigtig dårlige perioder. Polit var absolut ikke en skræmmende modstander, men alligevel lykkedes det at tabe sejren på gulvet. Efter 1. halvleg gik ulvene til pause med en 3-2 førring skabt via fornemt fløjspil af Torben og frækt spil af angribere og midtbane. Den gamle topscorer, Bali, viste klassen og garnede 2 gange, mens Asbjørn (Jan) scorede debutkasse efter vævre driblinger fra HC og Bali. 2. halvleg burde have været en ekspeditionssag, hvor sejren blev kørt hjem. Men udskiftninger og kommunikationsfejl i forsvaret, kombineret med et brændt straffespark samt en forbløffende kynisme fra Polits angribere gjorde at sejren gled ud af poterne på ulvene i det nye fåreskind.