Asbjørn - Torben, Malthe, Daniel, Bo - Lars Cas., Steen, Lasse, Thomas - Henrik, Lars K
På bænken sad: (Zabel) og HC

Mål for Ulvene: Lars K, Henrik, Thomas, Lasse

Forårets sidste Ulvekamp bød på et gensyn med Team Orange, som vi også mødte i forårets første kamp, der jo blev eafbrudt efter 65 min. af Carmelo, som var blevet træt af brok.

Kampen starter skidt for Ulvene, da Zabel går i stykker til opvarmingen. Ulvene var alligevl klare fra start, og der blev lagt et massivt pres på Oranges mål. På trods af flere gode chancer, og et mål tvivlsomt underkendt for offside formåede Orange at holde stand helt til det 32 minut, da Lars K slipper igennem og scorer sikkert til 1-0! Denne føring holdt til pausen.

Anden halvleg startede med dagens kommentar fra dommeren der spurgte Ministeren; 'Har i skiftet ud. Var du på banen i første halvleg?'. Dette tændte naturligvis vores skarpe højre fløj, og det ene raid op af kridtstregen blev fulgt op af det næste.

Ulvene fortsatte deres hårde pres, og Orange begyndte efterhånden at se trætte ud. Efter et lille kvarter bliver bolden taget med hånden i det kriminelle felt. Straffe til Ulvene, og Lasse lægger bolden til rette. Målmanden forsøger at psyke Lasse med en sang på svensk om grise, men Lasse tordner bolden forbi ham, men desværre på overliggeren. Stadig 1-0.

Blot ti minutter senere slipper Lars K dog igennem, og bliver fældet efter at have rundet en forsvarer = endnu et straffe. Denne chance lader Lyster ikke forpasse, og han scorer da også sikkert til 2-0.

Orange var nu i mere eller mindre opløsning og Ulvene tordner derudaf. Ministeren skal have hævn over pausekommentaren, og tager sagerne i egen hånd fra midten af banen. Han runder 2 mand og banker bolden op i det nærmeste hjørne fra kanten af feltet til 3-0!

Nu var der dømt legestue og cirkusbold, og Ulvene gjorde mere eller mindre hvad der passede dem. Også selvom Lyster synes Orange skulle have en chance og tog et frivilligt gult kort. Kort før tid spiller Lasse og Steen ping-pong på midten og Lasse vælger at gå den direkte vej. Efter at have rundet 4 mand - den sidste med Laudrup finten med undersiden af foden - er han helt fri og kan trille bolden sikkert i kassen til slutresulatet 4-0 til Ulvene!

Efter et fremragende forår ligger Ulvene klart nummer et med kun 4 mistede point!