OA - Steppeulvene 6-2

Spillested: Kløvermarken
Tidspunkt: 30. september klokken 10.45

0 tilskuere mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med halvtrist efterårsvejr med enkelte solstrejf (primært på ulvenes smukke keeper Bali.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Bali - Bo, Morten, Daniel, Lars C. - Thomas, Rene, Lasse, Alsing - Lyster, HC
På bænken sad: Asbjørn, Rune

Mål for Ulvene: HC, Daniel

Som kampen tog sin begyndelse var det tydeligt at OA kun ville komme frem til chancer ved ulve-boldtab og tilfældigheder, det polerede og hurtige pasningsspil stod der Steppeulvene på. Desværre var tilfældigheder og boldtab indblandet i begge OA's mål i første halvleg. Det første mål efter hurtigt omstillingsspil efter ulve-boldtab på midten, det andet efter ukoncentreret opdækning ved hjørnespark. (Ulvenes fantastiske keeper Bali havde ingen chancer ved nogen af målene som nok primært må tilskrives de andre 10 ulve på banen, muligvis også Torben som er dum)

Derefter stod der ulvene på halvlegen og efter et frispark af Lasse ind i OA's forsvar kunne Daniel få bolden over stregen. HC udnyttede koldt en chance skabt af Thomas få minutter senere. 2-2, men det som virkelig skabte overskrifter og beundring på Kløvermarken denne formiddag, var 2 smukke, fantastiske, modige verdensklasseredninger af ulvenes unge, smukke keeper Bali.

Gudsketakoglov vi har ham, blev ytret af flere ulve. På dette tidspunkt var det kun denne sympatiske og ydmyge unge mand som holdt ulvene inde i kampen.

Ved halvleg kom Rune på mål, og Jeres udsendte kan faktisk ikke huske så meget mere… Meget spil, få chancer og gang på gang hjørnespark og indlæg som lå lige nøjagtigt der hvor ingen ulve var… Lidt få boldtab af ulvene og kontramål af OA