Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Lars G. - Bo, Lars K, Bali, Daniel - Torben, Steen, Lasse, Koch - Lyster, HC
På bænken sad: Nicklas, Lars Cas. og Lars C

Mål for Ulvene: Daniel, HC, Koch

Der var lagt op til topbrag denne smukke søndag formiddag på Kløvermarken, hvor Ulvene skulle forsøge at fravriste OA den førsteplads de havde haft tril låns i en uges tid. Starten af kampen formede sig ikke helt så godt, da en misforståelse mellem Lars G og Bali gav OA's nummer 22 chancen for at slippe igennem, og på trods af et lidt let fald blev der dømt straffe. Dette blev sikkert eksekveret, og Ulvene var bagud efter kun 8 minutter.

Efter dette kom Ulvene lidt op på mærkerne, og spillet blev presset længere frem på OA's banehalvdel. Presset udmøntede sig i en del hjørnespark, og efter 25 minutter stiger Daniel flot til vejrs på et af disse og header sit første mål nogensinde for Ulvene stenhårdt i kassen. 1-1!

Resten af halvelegen er lidt en stillingskrig, og ingen af holdene formår at skabe de store chancer. Lars K måtte desværre udgå kort før pausen med en skade i foden, men vi håber snart han er klar igen! 1-1 var stillingen ved pausen.

Ulvene starter anden halvleg rigtig flot, og der bliver skabt et par halvstore chancer inden Lasse efter 10 minutters spil finder HC med en lang bold, og HC tørre sin modstander og løber direkte mod feltet. Efter at have kigget op banker han bolden op i nettaget i det nærmeste hjørne og Ulvene fører 2-1!!

Efter dette satte Ulvene tempoet lidt ned, og koncentrerede sig primært om at holde OA væk fra chancer, hvilket lykkedes i hele anden halvleg, på trods af et til tider stort pres. Med 5 minutter igen finder Steen HC i dybden, og denne løber alene mod mål. En flot afslutning bliver parerert mesterligt af målmanden, men heldigvis er KOch fulgt med op og han tordner bolden over stregen til en fortjent sejr til Ulvene på 3-1!

Førstepladsen var kun til låns, og Ulvene ligger igen nummer !!!