0 tilskuere mødte op på Kløvermarken denne smukke forårsdag.
Ulvenes startede i en klassisk 4-5-1 formation. Følgende spillere var valgt:
Lyster - Asbjørn, Steen, Nicklas, Koch - Alsing, Daniel, Jacob K, Malthe, Krøyer - Jakob M
På bænken sad: Sune, Thomas og Rune

Sæsonen 2009 startede med et brag mod de gamle kendinge fra Nørrebro BK på en solbeskinnet bane på Kløvermarken. Ulvene var tændte, og med Mogens som dommer skulle der meget til at ødelægge humøret.
Kampen startede i et forrygende tempo, og begge hold var godt spillende, men det var Ulvene der skulle få den første chance, da Jakob efter en flot stikning slap alene igennem, men Nørrebro målmanden diskede op med en glimrende fodparade. Efter dette var der lidt stilstand i kampen indtil den halve time, hvor Nørrebro bragte sig foran efter en ripost fra den storspillende Lyster i kassen.

Ulvene satte nu ekstra damp på kedlerne, og kort efter fik Daniel en stor chance, som dog igen blev pareret af keeperen. Og lige pludselig lavede Nørrebro 2 kasser, der begge lugtede fælt af offside, men holden måtte gå til pausen med en 3-0 føring til Nørrebro.

I pausen fik Ulvene snakket tingene igennem og fik fornyet tro kort ind i anden halvleg da Malthe køligt afdriblede målmanden og bankede bolden op i nettaget, 1-3! Og nu blev det for alvor spændende, da 2 af Nørrebros spillere besluttede sig for at tage en rask lille slåskamp - med hinanden! Meget surrealistisk, og mogens så ikke anden udvej end at udvise begge to, så Ulvene var 11 mod 9 resten af kampen...

Dette blev naturligvis udnyttet, og Krøyer bankede kort efter bolden fladt ind ved den nærmeste stolpe efter fint forarbejde af en evigt kæmpende og dominerende Daniel på midten. Det ene angreb efter det andet bølgede nu frem fra Ulvene, og med et kvarter igen kom den fortjente udligning, da Sune fra kanten af feltet og ude i siden tog chancen og sendte den over i det lange hjørne, 3-3, og Ulvene havde lavet en Liverpool!

Men Ulvene var langt fra tilfredse, og 5 minutter senere kronede Daniel en stor kamp med at stikke igennem i venstresiden og udplacerede keeperen til det usandsynlige slutresultat 4-3!

En fremragende start på sæsonen, og Ulvene spillede til tider rigtig god bold - det ser fornuftigt ud!