Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Bali - Bo, Steen, Rune, Lars C - Torben, Daniel, Jacob K, Lasse - Sune, HC
På bænken sad: Bo T, Gregers og Jakob M.

Mål for Ulvene: 1-1, 2-5 HC

Det var et tydeligt opsat Nørrebro hold der ville have revanche for 1-3 nederlaget i foråret denne halvkolde men flotte efterårsmorgen.

Ulvene blev sat under et tungt pres fra starten af kampen, og efter et kvarter blev et flot indlæg smidt lige i panden på en fremadstormende anfører på bagerste stolpe, 1-0 til Nørrebro.

Ulvene fik herefter mere styr på spillet, og særligt midtbanen med Jacob og Daniel dominerede nu opgøret. Ulvene fik skabt flere store chancer, men der skulle noget helt specielt til for at ulvene kunne udligne. Daniel fandt HC på midten, og efter at have afdriblet fire mand tordnede han den op i nettaget. Smukt mål, og 1-1!

Resten af halvlegen blev også domineret af Ulvene, og vi stod nu godt på hele banen, og skabte flere store chancer. Så det var en spand koldt vand i hovedet da nummer 12 fra Nørrebro tilsyneladende snød Ulvenes offsidefælde, og slap alene mod mål, hvor Bali var chanceløs, 2-1 til Nørrebro, hvilket var stillingen ved pausen.

Anden halvleg startede tæt, og der var ingen af holdene der spillede sig frem til det helt store før Nørrebro efter et kontrangreb bragte sig foran 3-1. Ulveforsvaret kunne ikke få ekspederet bolden væk, og efter en 18-19 returer endte bolden hos nummer 10, der sikkert kunne score.

Ulvene satsede nu meget offensivt, og det gav bagslag, da Nørrebro på et par kontrascoringer havde bragt sig foran 5-1! HC kunne kort før tid pynte på resultatet efter oplæg fra Lars C, og hermed sluttede kampen.

En fortjent sejr til et godt spillende Nørrebro, og det var nok heller ikke Ulvenes bedste dag - især forsvarsmæssigt - men vi kommer igen!