1/3 af Ulvenes fanklub og hele Alsings fanklub kom til Valby Idrætspark. De blev mødt med overskyet vejr uden regn.
Ulvenes startede i en taktisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Bo - Lars G, Morten, Bali, Robert - HC, Steen, Koch, Torben - Lars K, Henrik
På bænken sad: Alsing og Thomas

Mål for Ulvene: 1-1 Morten (straffe), 2-1 Lars K, 3-1 & 4-1 HC, 5-1 Henrik, 6-1 HC

Ulvene hev fredag den sjette sejr i træk da B.Mjølner røg ind i en sæk på 6-1. Ulvene startede ellers skidt, og så de første 30 minutter ikke ud som det hold der har spillet sprudlende angrebsfodbold de sidste mange uger. Det var da også fortjent at Mjølner kom foran 1-0, men efter det vågnede Ulvene, og kort efter udlignede Morten sikkert på straffe efter at HC var blevet fældet af Mjølners keeper, som utroligt nok slap for kort. Ulvene fik en opsang af træneren i pausen, og straks fra anden halvlegs start dominerde de fuldstændig, og da Mjølners forsvar ikke længere havde kræfter til at holde de lynhurtige angribere fra Steppeulvene kom de til kort, og Ulvene lavede 5 mål i anden halvleg på fremragende kombinationsspil. Der var chancer til flere mål, men når vi har en målscore på 19-3 de sidste tre kampe kan man ikke klage. Vi har rækkens bedste forsvar med kun 7 mål bag sig, og en solid midtbane der sørger for chancerne til de farlige angribere der i snit laver 4 mål pr. kamp! Det ser sgu godt ud!