7 tilskuere mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med letskyet vejr uden den store vind.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Kristoffer - Koch, Nicklas, Asbjørn, Lars - Alsing, Steen, Thomas, Torben - HC, Lasse
På bænken sad: Michael

En skøn søndag morgen på Kløvermarken blev gjort endnu skønnere da Torben og Lars Caspersen væltede ud af en taxa 8.25. Torben med tømmermænd og Lars stort set direkte fra byen med en halv kebab og en kondi i hånden. Et smukt syn. Ulvene virkede klar. Kampen startede i et forrygende tempo, med godt spil fra begge sider, uden der dog blev skabt de store chancer i nogen af enderne. 20 minutter inde i kampen måtte Lars udgå efter et grimt sammenstød med holdkammerat Thomas, og vi måtte spille kampen til ende med 11 mand. Dette rystede Ulvene lidt, og 10 minutter senere snød MetroStars Ulvenes ellers sikre offside fælde og nummer 11 kunne løbe alene ned mod Kristoffer, som var chanceløs i situationen, 1-0 til MetroStars. kampens alvor begyndte at gå op for Ulvene, og resten af halvlegen dominerede de uden dog at skabe nævneværdige chancer, og holdene gik til pausen med en 1-0 føring til MetroStars.
Fra anden halvlegs start var der kun et hold på banen, og det var fuldt fortjent (selvom modstanderne mente noget andet...) at Ulvene fik udlignet på et sikkert eksekveret straffespark af HC. Et straffespark der i øvrigt blev begået mod ham selv. MetroStars kunne nu ikke længere holde de sprudlende Ulve, men alligevel blev det til en kontrachance, hvor Kristoffer var nød til at diske op med en klasseredning på en kæmpechance til MetroStars. Dette afholdt dog ikke Ulvene fra at fortsætte de offensive takter, og helt fortjent efter spil og chancer kunne HC med et kvarter igen gøre det til slutresultatet 2-1 efter en flot solotur, der blev afsluttet med at bolden blev banket op i nettaget.
Ulvenes fjerde sejr på stribe i en meget vigtig kamp, og vinder vi søndag over Polit kan det næsten ikke gå galt længere!