4 tilskuer mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med bagende sol fra en næsten skyfri himmel.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Lars - Thomas, Asbjørn, Christian, Bo - Koch, Steen, Lasse, Torben - Lars K, Bali
På bænken sad: Krøl

Ulvene mødte lørdag op på Kløvermarken i en noget decimeret udgave, og uden flere nøglespillere. Allerede under opvarmningen kunne trænerteamet mærke at det ville blive en lang dag, og Ulvene åbnede også kampen på de stenhårde og tørre baner ganske forfærdeligt.
Forsvaret var på ingen måde på plads, midtbanen var ikke lige så stærk og løbevillig som sædvanligt, og angriberne skabte ikke det store. Det var derfor også fuldt fortjent da MetroStars bragte sig foran efter små 20 minutters spil, på en stikning der splittede Ulvenes nykonstellerede midterforsvar.
Ulvene fik efter at have bearbejdet chokket bedre styr på spillet, og det var Ulvene der kontrollerede resten af halvlegen, med en enkelt eller 2 store chancer til følge, som dog ikke blev udnyttet. Holden kunne gå til pause med en 1-0 føring til MetroStars. Ulvene dominerede første halvleg med imponerende 51% boldbesiddelse.
Anden halvlegs start blev en meget taktisk og lige forestilling, og ingen af holdene formåede at lægge et pres. Efter 24 minutters spil modtog Metro's nummer 10 bolden ude på kanten, og hans forsøg på et indlæg blev fanget af en kastevind, så det seglede i en fin bue ind over Lars i målet, 2-0.
10 minutter senere synes dommeren at han havde været ude af fokus for længe, så han gav MetroStars et meget billigt straffespark, som blev sikkert udnyttet. Han erkendte at have lavet en fejl, for blot 2 minutter efter 3-0 målet får Ulvene tilkendt et lige så billigt straffespark, en klar kompensation. Bali går til bolden, tordner til den, og den preller af på undersiden af overliggeren... stadig 3-0.
10 minutter før dommerens slutfløjt kæmper Koch sig igennem i den venstre side af straffesparksfeltet, og kan servere en ren direktør for Lars Caspersen, som ikke kan undgå at score sit debutmål for Ulvene, og dermed reducere til 3-1. Nærmere kom Ulvene dog ikke, og dette var nok vores dårligste kamp i denne sæson, og der skal klart andre boller på suppen i de kommende kampe, hvis vi skal have point.