Jesper P, Bo - Ryt - Peter B
Koch - Gregers - Mikkel - Lasse K
Morten - Dan

På bænken: Korne, Alsing, Carl

En perfekt efterårsmorgen med tilpas sol og varme dannede rammen om ulvenes forsøg på at rette op på det seneste 2-4 nederlag til Rammen og generobring af rækkens førsteplads. En mission, som de rare Lejre-spillere heldigvis viste sig særdeles velvillige i at medvirke til i kampen indledning. Således mente en Lejre-forsvarer, at debuterende Morten skulle hilses velkommen ved at få foræret et gratis mål, da han fejlbedømte en lang og tilsyneladende ufarlig aflevering fra Jesper P, og så kunne Morten let prikke bolden ind til 1-0 efter bare fem minutter. Og kort efter var det så Lejres målmand, der på yderst sympatisk vis havde bevæget sig så langt ud af målet, at Mikkel på forrygende vis kunne løfte bolden nærmest fra midten af banen i en flot bue ind i netmaskerne til 2-0. Og sørme om ikke også de flinke Lejre-forsvarere lod Dan drible rundt på baglinjen efter 25 min., så han kunne sende en flad bold ind til Morten, der kunne sætte indersiden på og bringe Ulvene bekvemt foran 3-0 - og et langt stykke mod at revanchere sidste rundes ærgerlige nederlag. Thank you Lejre!

Men så pludselig begyndte Lejre-spillerne at blive trælse igen, da de langsomt begyndte at æde sig ind i kampen takket være god fight og masser af energi. Ulvenes stærke forsvar holdt dog hjemmeholdet fra chancer, men lige inden pausen endte en kontra med en løs bold uden for feltet, hvortil en Lejre-mand kom spurtende og bankede bolden utageligt under Bali i mål. 1-3 ved pausen, og Lejre havde fået ny tro på, at de altså skulle spille denne kamp for at vinde!

Den tro forstærkedes kort inde i anden halvleg, da deres ene angriber fik løbet sig lidt for fri ved bagerste stolpe og dirigerede klatten ind til den lidt uro-vækkende 2-3 reducering. Lejre havde gejst, men Ulvene holdt hovederne kolde og stod imod. Og midt i halvlegen kom så den vigtige 4-2 scoring, da Gregers fornemt brød et Lejre-modangreb højt på Lejres banehalvdel og fandt en udækket debutant nr 2, Carl, som efter lidt driblen rundt om sig selv trillede bolden ind til den forløsende scoring.

Samme Carl kom i en anderledes uheldig rolle lidt senere, da han løftede bolden i mål efter at være blevet fløjtet offside, og så måtte han æde en advarsel. Det skal dog siges til hans forsvar, at Carl er fra Sverige, og derfor kan sprogproblemerne have gjort det svært for ham at forstå dommerens fløjte. Nå, men fem min. senere gjorde Ulvenen det endnu sværere for sig selv, da Lasse K ifølge dommere lavede en grim tackling bagfra, som ligeledes blev takseret til ostemad. (Dommerbedømmeren på sidelinjen var dog ifølge Lasse slet ikke enig i den beslutning), men i hvert fald spillede vi 9 mod 11 i et par afgørende minutter, som dog blev klaret på overbevisende facon.

4-2 og ulvene holder fast i toppen!

MOM: Bo og Mikkel delte i porten, men på en meget hurtig tilkendegivelse om at medbringe øl til næste kamp går MOM til Mikkel. Vask: Gregers. Leveret til døren.