Tilskuere: ca. 10 Lejre-svende medbringene øller, FC Lejre-halstørklæder og kække bemærkninger.
Ulvene startede i en klassisk 4-4-2.
Følgende var valgt: Allan - Bo, Thomas K, Mikkel, Koch - Lars C, Niels, Gregers, Steffen - HC, Dan
På bænken sad: Korne

Lad os bare slå det fast: En fredagskamp kl. 17.30 er ikke et optimalt tidspunkt for de stræbsomme og arbejdsomme ulve, som alle har gloværdige karrierer, der er svært forenelige med at gå fra jobbet tidligt. Derfor kneb det gevaldigt med at stille hold - og derudover lave organiseret opvarmning mm. denne regntunge fredag aften på Valby Idrætsparks pløjemark af en fodboldbane. Således var det med nød og næppe, at der overhovedet stillede 11 ulve til start - og først 20 min. Inde i kampen ankom 12. manden.

FC Lejre derimod - et hold, der tilsyneladende mest af alt består af studerende, deltidsarbejdere og andre subsistensløse - havde vel varmet op i hæsblæsende tempo i 20-30 minutter, der ulvene kom dryssende ned på bane 7. En forskel, der blev ganske tydelig, da kampen gik i gang. FC Lejre virkede meget tændte på at hente sæsonens første sejr, og allerede i det 2. minut kom de på 1-0: Steppeulvenene velkendte Arsenal-offside-fælde glippede for første gang i historien, selvom Mikkel i bedste Tony Adams-stil trådte et skridt frem og på det bestemteste kaldte kendelsen til dommeren. Men sidstnævnte var tilsyneladende ikke enig, og FC Lejres trinde Bjørn Borg-klon af en angriber kunne let udplacere Allan i målet til 1-0 og stor jubel blandt pøblen af Lejre-fans på sidelinien.

Resten af halvlegen forløb derpå uden større postyr. Lejre-spillerne fightede det bedste, de havde lært, og den dårlige bane umuliggjorde Ulvenes Barca-spil med lynhurtigt pasningsspil langs græsset. Mere end et par halve muligheder og næsten-farlige dødbolde til Ulvene blev det ikke til, og i den anden ende skete der heller ikke meget. 1-0 ved pausen.

2. halvleg blev næsten en klon på første. FC Lejre vandt de fleste dueller, og bevægede og stillede sig klogt på banen, så Ulvene konstant kom i undertal og mistede bolden med det samme. Og halvvejs i halvlegen fik FC Lejre et hjørnespark, der ramte en Lejre-mand i ryggen og sejlede over Allan i kassen til 2-0. Nitte. Ulvene forsøgte med et sidste pres, men de store chancer blev det aldrig til. Nærmest reducering kom HC, da han flot tæmmede Thomas' 50 m. aflevering ind i feltet med brystet, men keeperen kom godt ud og fik snuppet afslutningen.

Alt i alt en ærgerlig kamp, hvor FC Lejre investerede mest og derfor tog alle tre point. Og nu er Steppeulvene for alvor med i bundstriden! I mangel på oplagte kandidater, uddeler denne referant sin stemme på bedste mand til Kornerup, der havde taget en tidlig flyver hjem fra Aalborg kun for at spille kamp. Det er sgu god indstilling!!