0 tilskuere mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med dejligt sensommervejr over Kløvermarken.
Ulvenes startede i en taktisk klog 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Sune - Lars C., Steen, Nicklas, Claus - Jacob, Gregers, Lasse, Alsing - Lars Cas., Bali
På bænken sad: Asbjørn og Zabel

Som vanligt havde Ulvene det svært med det langt dårligere Karoline hold denne tirsdag aften. Spillet hang fra start slet ikke sammen, og selvom der blev lukket effektivt af bagude skabte Ulvene ikke det store. Der skulle gå knap en halv time før Ulvene kom frem til noget der mindede om en chance, da Alsing 2 gange inden for 5 minutter havde gode afslutninger der var tæt på at gå ind.

En noget rodet og usammenhængede første halvleg slutter dog 0-0, med Ulvene i boldbesiddelse i 63% af tiden.

Anden halvleg startede ikke meget bedre, og Karoline kom lidt længere frem på banen, uden at de dog skabte de store chancer. Efter 20 minutter modtager nummer 3 dog bolden 5 meter uden for feltet og tordner den op i det nærmeste hjørne til en 1-0 føring til Karoline!

Resten af kampen blev et langt Ulvepres, men nærmere end et lob tæt forbi fra Alsing og et frispark fra Gregers hvor Karolines stærke keeper måtte ud i fuld længde kom Ulvene ikke og taber 1-0!