Tidspunkt: 5. oktober 2008 klokken 09.00

1 tilskuer mødte op i Ryparken. Spillerne blev mødt med frygteligt efterårsvejr.
Ulvenes startede i en taktisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Bali - Koch, Rune, Nicklas, Torben, - Alsing, Daniel, Jacob K, Jacob - HC, Lars Cas.

Mål for Ulvene: Nicklas

Et horriblet efterårsvejr med regn og blæst lagde en dæmper på de ti fremmødte spilleklare Ulve (HC kom først 25 min. inde i kampen), men det var alligevel Ulvene der satte sig på kampen fra start.

På trods af det decimerede antal spillere formåede Ulvene at stå godt på banen, og Karoline skabte ingenting, hvorimod Ulvene med en stærkt kæmpende Lars Caspersen i front så betydelig farligere ud på deres kontraangreb.

Da HC dukkede op overtog Ulvene fuldstændigt, men på trods af en stor overvægt i spil var det Karoline der fik halvlegens største chance, da nummer 14 steg til vejrs og headede fint nedad, men Bali lavede en smuk fodparade i sidste øjeblik, og holdene gik til pause med 0-0.

Karoline fik fordel af medvinden i anden halvleg, og det blev udnyttet til at tilkæmpe sig et vist overtag, men det var stadig en hel lige kamp, da Karoline efter 20 minutters spil lidt heldigt bringer sig foran 1-0. Bolden springer frem og tilbage inde i feltet, og efter en skinnebens-styring ender den hos nummer 11, der scorer sikkert fra kort afstand.

Ulvene smed nu alt fremad, og fik også skabt et par halve chancer til Lars Caspersen og Alsing, men det var karoline der kort før lukketid kunne øge til 2-0 efter hjørne, da deres anfører steg godt til vejrs og fik passeret en sprællende bali i målet.

Ulvenes femte nederlag på stribe var hermed en realitet, så lad os lige slutte ordentligt af med en sejr i næste uge!