2 tilskuere mødte op i Ryparken. Spillerne blev mødt med skyet vejr med en grim brise over Kløvermarken.
Ulvenes startede i en taktisk 4-5-1 formation. Følgende spillere var valgt:
HC - Lars Caspersen, Danny, Morten, Koch - Torben, Steen, Nicklas, Rune, Alsing - Lyster
På bænken sad: Asbjørn

Mål for Ulvene: Nicklas

Ulvene mødte denne letskyede dag op i pomp og pragt og med medfølgende barnepiger til kampen mod Karoline FC-2. Et hold som Ulvene tidligere har slået ved flere lejligheder, og humøret og selvtilliden var som altid i top.

Lodtrækningen skulle dog vise sig at give Karoline medvind i første halvleg, og der blev lagt et tungt pres på Ulvene, som dog spillede fint med. Der blev ikke skabt de helt store chancer, men godt en halv time inde i kampen tog nummer 8 fra Karoline chancen udefra, og bolden susede over i det lange målhjørne til 1-0. Kort før pausefløjtet kunne Karolines nummer 9 fordoble målscoren, igen med et flot skud langt udefra, der denne gang sad helt oppe i hjørnet, uden chance for den vikarierende målmand HC.

En lidt mærkelig fornemmelse at gå til pausen bagud 2-0 uden at have givet nogle chancer væk (måske pånær den som slagter Koch synes de skulle have da han skød et frispark på tværs af eget felt...), men det var nu engang kendsgerningen.

Fra anden halvlegs start lagde Ulvene et hårdt pres på Karoline, og der blev spillet lidt med musklerne fra deres side. Det betød at Ulvene kom i overtal, og kort efter fik Karolines anfører og Koch begge en advarsel for en batalje i feltet, og da det var Karoliines anførers anden advarsel var Ulvene nu i overtal resten af kampen.

Det øgede naturligvis presset og der blev satset hårdt på en reducering. Midt i belejringen af Karolines mål blev der slået kontra, og den enlige angriber kunne lave et pænt hovedstødsmål til 0-3! Ikke helt fortjent på dette tispunkt!

Kort efter fik Ulvene hjørnespark, og det blev flot til en flot kombination mellem Lars og Nicklas, hvor sidstnævnte kunne heade reduceringen ind. Det gav anledning til tro på tingene, og det sidste kvarter af kampen var et langt pres på Karolines mål, men det blev ikke til yderligere scoringer for Ulvene, på trods af et par pæne chancer til Lyster.

Vi spiller egentlig en fornuftig kamp, og holder næsten Karoline fra chancer, men de var yderst effektive, og vinder derfor 3-1!