0 tilskuere mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med diset vejr med en let brise over Amager.
Ulvenes startede i en taktisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Morten - Robert, Bali, Nicklas, Thomas - Alsing, Steen, Lasse, Bo - Koch, HC
På bænken sad: Lars, Henrik og Zabel

Ulvene foretrak tydeligvis at angribe over fløjene. Begge hold indledte kampen lidt nervøst, og der blev ikke skabt de store chancer før Karoline efter 27 minutter kunne gøre det til 1-0 mod et ellers velspillende Ulveforsvar. I halvlegens slutminutter fik den tilbagekomne Henrik Lyster en gylden mulighed for at udligne, da han fik et frit hovedstød tæt under mål, men Karolines målmand parerede flot. En meget taktisk præget første halvleg sluttede 1-0 til Karoline. Anden halvleg startede som første med en tæt og taktisk præget affære, men efter 10 minutter fik Ulvene mere styr på midtbanen, og der blev lagt et massivt pres på Karolines mål, uden der dog blev skabt de helt store chancer. Det var derfor også yderst ufortjent, da Karoline kom på 2-0 efter et meget tvivlsomt straffespark, hvor der vist ikke var mange andre end dommeren der så hvad der skete. Resten af kampen var et langt Ulvepres mod Karolines mål, så det var fuldt fortjent da Bali med et flyvende, hårdt og velplaceret hovedstød kunne reducere føringen til 1-2. Nærmere end som så kom Ulvene dog ikke, men på trods af nederlaget spillede vi igen en flot kamp, og vi kan jo sagtens være med i toppen af A rækken!