BK Kapow - Steppeulvene 1-5

Spillested: Farum Arena
Tidspunkt: Lørdag 9. oktober 14.00

5-6 af hjemmeholdets tilskuere var mødt i Farum på denne solrige dag, og i pausen strøg Zabel desuden ind på arenean på sin cykel.
Ulvene startede i en klassisk 4-4-2 opstilling.
Følgende var valgt: Bali - Mikkel, Steen, Korne, Daniel R - Lars Cas., Niels, Daniel, Gregers, Dan - Hurup, Daniel
På bænken sad: Bo, Nicklas og Thomas

En pragtfuld efterårsdag på en pragtfuld bane i Farum skulle ligge ramme til en vaskeægte topkamp i A rækken. Hjemmeholdet Kapow lå inden mødet på andenpladsen i rækken, mens Ulvene besad 4. pladsen og kom med selvtilliden i orden efter 9 sejre i de sidste 10 kampe.

Fra kampens start var det da også Ulvene der satte sig på tingene, og allerede efter 5 minutter kom første chance skabt af Hurup på egen hånd. På kanten af feltet dribler han ind og fra en vanvittig vinkel banker han bolden på stolpen - en indikation af hvad der skulle komme...

For kort bagefter er der hjørnespark til Ulvene, som Daniel tager inden Kapow kommer på plads, og efter lidt ping-pong ender bolden hos en fri Hurup der let scorer, 0-1! men han vbar slet ikke færdig endnu, og med lidt god hjælp fra en kort tilbaglægning og en målmand der satte sig på bagdelen kunne han kort efter lobbe bolden sikkert ind til 0-2, Ulvene var flyvende!

Efter dette slappede Ulvene lidt af, og Kapow kom meget bedre med i kampen. Specielt Samir med nummer 10 på midten begyndte at fordele boldene godt, men det blev aldrig rigtig farligt, selvom Bali ved et enkelt tilfælde måtte ud med en fin fodparade efter en misforståelse mellem Daniel og Korne hvor nummer 82 kom halvfri igennem. I den anden ende var Ulvene konstant farlige på kontra, og specielt Gregers, Dan, Hurup og Daniel gave Kapow forsvaret grå hår i hovedet. Men der blev ikke scoret yderligere, og holdene gik til pause med en fortjent 2-0 føring til Ulvene.

Ulvene talte i pausen om at få lukket kampen med en hurtig scoring, og det var præcis hvad der skete, da Dan fra venstrekanten med et fremragende indlæg fandt Daniel N, der kunne løbe lige ind i bolden og pande den i nettet, 0-3 og kampen synes afgjort!

Kapow havde stadig bolden mest i starten af anden halvleg, men kunne på intet tidspunkt spille sig igennem et Ulvehold der stod virkelig godt i de bagerste geledder. 20 minutter inde fik Kapow dog frispark kort uden for feltet, og bolden havde retning mod det øverste højre hjørne, men her kom Bali flybvende, og fik med en fantastisk tv-redning vippet bolden over mål!

Ulvene slog kort efter kontra, og efter endnu et godt indlæg fra Dan havnede bolden bagerst i feltet hos Nicklas, der kunne gøre det til 0-4! Det synes dommeren var synd for kapow, så han skyndte sig at opfinde en ny regel der betød at Bali ikke måtte samle bolden op efter han havde pareret den - inddirekte frispark til Kapow, som de skyndte sig at tage inden Ulvene kom på plads, og gjorde det til 1-4. Synd for en storspillende Bali at han ikke fik lov at holde nullet.

Det synes Dan også, og efter endnu et forsvarskiks fra Kapow røg han alene igennem og udplacerede nemt keeperen til de ydmygende slutcifre 1-5! Ulvenes 7. sejr på stribe og 10. sejr i de sidste 11 kampe, og vi er nu nummer 2 i A rækken...