3-6 tilskuere var mødt i Farum på denne solrige dag.
Ulvene startede i en klassisk 4-4-2 opstilling.
Følgende var valgt: Bali - Nicklas, Malthe, Kristoffer, Koch - Lars Cas., Asbjørn, Daniel, Alsing - HC, Gregers
På bænken sad: Morten og Rune

Lad det være sagt med det samme at dagens referant var så fokuseret på de opgaver der skulle løses på venstre back, at nøjagtige detaljer og hændelsesforløb står en smule uklart.

Sikkert er det dog at ulvene gik fortjent til pause med en 3-2 føring. Efter at HC og Torben havde bragt Steppeulvene på 2-0, fik Kapow udlignet efter cirka 35 minutters spil på 2 hurtige mål, hvor SFCs forsvar svigtede.

Lige før pausen foldede ondskabens akse sig dog ud, idet Alsing blev sendt af sted på venstrekanten og efter et træk ind i banen svingede han ventreskøjten og ramte bolden perfekt. I en fin bue drejede bolden ind mod målet, tog inderstolpen og endte for fødderne af Morten der i 20 forsøg fik bolden over stregen.

2. halvleg blev målfyldt og inden slutfløjt havde både HC og Daniel drevet gæk med Kapows forsvar. Daniel scorede 2 kasser og HC scorede også 2 mere – og fuldendte dermed sit hattrick ! Torben fik braget et godt venstrebensspark i rusen, ligesom Kornerup også fik scoret en pind.

Kampen fik sig en usportslig afslutning idet Kapow prøvede at få dommeren til at give dem sejren ved at anfægte Runes spillerlicens. Carmelo kom efter heftig overtalelse fra Kapow over til Ulve lejren og bad om Runes fødselsdato – som om han var en gemen pirat. Men kære Kapow: Hvis i vil have 3 points, så lær at spille fodbold, det andet er for uværdigt.