Sune
Ryt - Bo - Secher - Peter B
Møller - Gregers - Mikkel B
Dan - Lasse D - Lasse K

På en fin forårsdag på en fin kunststofbane fik Steppeulvene endelig sin debut i Mesterrækken. Og hvilken een af slagsen. De forsvarende mestre fra BK Jyden, som for nogle år siden brækkede ulvene over med 6-7 mål. Men denne dag skulle det blive anderledes.

I den relativt nye 4-3-3 opstilling med en solid midtbanekæde med Møller, Mikkel B og Gregers som effektive stopklodser foran forsvaret, var det Steppeulvene der dominerede første halvleg og sad solidt på spillet. Jyden kom faktisk stort set ikke frem til en eneste farlig målchance i første halvleg, mens ulvene derimod havde vel en håndfuld muligheder for at bringe sig foran - inklusiv et ret solidt straffespark, som Mogens dog konsekvent vinkede afværgrende på. Er det mon sådan det er, når man spiller mod mesterholdet??

Retfærdigheden skete dog fyldest, da Lasse Dahl kort før pausen blev stukket i dybden af Møller og koldt kunne udplacere den ellers glimrende Jyden-keeper med et fladt spark. 1-0 ved pausen og vel en af de mest solide halvlege, et ulvehold har præsteret!

Men BK Jyden er ikke mestre for ingenting, og i pausen fik de tydeligvis ændret afgørende på nogle taktiske ting + deres åbenbart stenhårde vintertræning (eller i hvert fald bare træning) begyndte at vise sig. For nu var det Jyden, der dominerede midtbanen, og angrebene rulllede ned mod Sunes mål - dog uden at for alvor blive farlige. Det skulle de have lidt hjælp til, da Jyden inden for to minutter bragte sig på 2-1 på en del hjælp fra først en lidt løs Ulve-aflevering og dernæst en lidt løs opdækning på et hjørnespark. Og kort efter blev kampen så endelig afgjort, da en kontrascoring gav den sikre 3-1 føring, som et mesterhold næppe sætter over styr!...

Men nej. Steppeulvene er ikke rykket op i mesterrækken blot for at inkassere ærefulde nederlag. Så med hård fight og stor vilje, blev debutanterne ved med at holde sig inde i opgøret. Og da Lasse Dahl sendte et hjørnespark ind i det lille felt et kvarter før tid, og Secher i fint samarbejde med en Jyden-forsvarer med hovede tacklede bolden i nettet til 2-3, blev der pludselig spændning om tingene.

Og kun fem minutter inden slutfløjtet satte Møller gang i en kontra fra midten af banen, drev bolden igennem Jydens forsvar og fandt HC i højre side af feltet - afslutningen blev flot pareret af keeperen, men havnede i den modsatte side hos Lasse Dahl, der let kunne score sit andet mål til fortjent 3-3 og debutpoint til Steppeulvene. Meget lovende start mod en stærk modstaner - der skal nok komme en del flere point på ulvenes konto!