Spillested: Kløvermarken
Tidspunkt: 10. Juni klokken 10.45

1 tilskuere kom til Kløveren på denne pragtfulde sensommer søndag.

Asbjørn på mål
Forsvar: Rune k-broman-malthe-Koch Midtbane: Rytkønen-Gregers-blavnsfeldt-alsing Angreb: Dahl-HC
Bænk: Lars C, Jesper, Sune

Topkampen mod Johnby blev en intens og velspillet tvekamp, mellem to hold der begge gik efter sejr.

Heldigvis diskede steppeulvene op med noget af det bedste spil, der, om ikke overgår, så tangerer de bedste indsatser klubben nogensinde har præsteret.

Første mål er efter ca. 15 minutter hvor Lasse Dahl sender et perfekt indlæg mod bagerste stolpe, hvor rytkønen dukker op og header den flot i mål. 1-0.

Andet ulve mål er hvor rytkønen er i oplæggerens rolle og lægger bolden fra højre side mod bagerste stolpe, hvor Mikkel B dukker op og på bedste Gomez vis header bolden i kassen. 2-0.

Ulvene er i god kontrol og får fint afvist de optræk til chancer som John-drengene prøver at skabe.

3-0 er en lækkerbisken fra Lasse Dahl, hvor han fra en position ude ved hjørne flaget trækker ind i feltet, og bedst som Johnby tror han vil lægge bolden ind over, trækker han mod mål og banker den op i nettaget. Smukt og 3-0.

Næste mål er Lasse Dahl også noteret for. Elegant og 4-0 ved pausen.

I anden halvleg får Johnby lov at score 2 gange og lugter blod. Men ulvene bevarer fatningen og lukker ikke flere kasser ind.

HC scorer til 5-2 sent i kampen efter et oplæg fra Lasse Dahl. En flad, semi-hård afslutning, der hopper på det ujævne underlag og er umulig at tage for John-keeper.

Mikkel blavnsfeldt bliver administrativt valgt til MOM, men der var usædvanlig mange der bød sig til.

Flot kamp og dejlige points til topstriden.