1 tilskuer mødte op på Kløvermarken. De blev mødt med blæsende og overskyet vejr uden regn.
Ulvenes startede i en taktisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Alsing - Lars C, Morten, Bali, Robert - Lars G, Steen, Koch, Asbjørn - Lars K, HC
På bænken sad: Mikael

Mål for Ulvene: 1-0 Lars K, 2-1 HC, 3-1 Lars K, 4-1 Morten (straffe), 5-2 Asbjørn

Ulvene vandt fredag endnu en sejr, og rykkede tilbage på førstepladsen. det var dog den absolut dårligste kamp vi har spillet i år, men det er jo heldigt at den off-day der måtte komme faldt mod ligaens dårligste hold. Første halvleg blev en rodet affære, og Ulvene brændte en del chancer og fik et mål forkert annuleret pga offside, inden det lykkedes Lars K på forarbejde af HC at bringe Ulvene i front. Lidt senere fik Huga dog ufortjent udlignet, og Ulvene lignede mest af alt nogen der kun havde de øl vi skulle have efter kampen i hovedet. Vi fik dog taget os lidt sammen, og samarbejdet mellem de to angribere var igen i fokus, dog med omvendte roller, da HC på oplæg af Lars K bragte Ulvene i front 2-1 efter 40 minutters spil. Dette var også stillingen ved pausen, hvor træner Kragelund talte med STORE bogstaver, hvilket så ud til at hjælpe i starten af anden halvleg. Ulvene kom fremragende fra start, og Lars K scorede et drømmemål efter 5 minutter med et hug fra kanten af feltet, og blot 3 minutter senere bankede bolden op i nettaget på straffe (eller også trillede den ind og ramte stolpen for derefter at ryge ud på målmanden og i mål), så Ulvene nu førte 4-1. Herefter slappede vi lidt af, og Huga kunne få reduceret til 4-2 inden Asbjørn lukkede kampen et kvarter før tid, hvorefter Ulvene byttede om på forsvar og angreb, dog uden held eller succes :D VI LIGGER NUMMER !!!