Grønjordskollegiet IF - Steppeulvene 1-4

Spillested: Kløvermarken
Tidspunkt: 25. juni 19.15

HC har lavet et fint omend noget farvet referat :o)

Kampen starter med et tændt ulvehold.. HC er i topform fra start og smækker bolden lækker ind over til DAN som kontant sparker kuglen ind.. 1-0 los lobos.. Ulvene er igang.. Det bliver en envejs kamp mod de grønnes mål.. lidt senere spillere Daniel en hurtigt opfattende HC fri i dybden som eminent chipper bolden i kassen på den fremadstormende keeper.. Fans på stadion har ikke et øje tørt.. I slutningen af 1. halvleg får ulvene hjørne på dette tidspunkt har ulvene haft temmelig mange chancer dog uden held til at lige bliver prikket ind.. HC sparker den ind over på velkendt kombi til daniel.. som i stedet for at heade på mål header den på tværs så Dan endnu engang kan sætte foden på og scorer sit 2. mål..

Daniel tager efter halvleg flyveren mod aalborg og grønskok kollegiet kommer bedre med, men ligelidt hjælper det da en velspillende Dan spiller Pichici fri i Dybden.. HC afdribler målmanden og sparker sig tilbage alene på 1. pladsen som målscorer... GOAL 4-0 det ligner jo noget fra tyskland-argentina!!

I løbet af kampen scorer Grønskok vist et mål.. Dette falder vist tilsidst i kampen hvor deres angriber flot afdribler vores forsvar desværre også Jakob som havde en fantom kamp i bagerste kæde og scorer deres enlige mål.. Ulvesejren var aldrig i fare det var bare et spørgsmål om hvor stor den skulle være..