Steppeulvene - Grønjordskollegiet IF 3-2

El Ministro var mødt op som tilskuer på Kløvermarken denne smukke forårsaften til sæsonstarten mellem Ulvene og Grønjordskollegiet.
Ulvene startede i en klassisk 4-4-2 opstilling.
Følgende var valgt: Bali - Bo, Malthe, Steen, Klaus - Lars C., Gregers, Lasse, Alsing - Jakob M., Lars Cas.
På bænken sad: Zabel og HC

Med en minister i storform på sidelinien var der noget at leve op til for de udvalgte Ulve, der på en fantastisk onsdag forårsaften startede sæsonen 2010 mod Grønjordskollegiet IF.

Ulvene kom lidt langsomt ud af starthullerne, men Grønjordskollegiet var heldigvis også ramt af premierenerver, så der skete ikke det store før i det 20. minut, hvor Jakob Møller pludselig befandt sig helt alene igennem, men hans lob strøg lige forbi målet.

Kort efter kiksede Ulvenes offside fælde - ifølge dommeren - og GIF kom igennem med 2 mand, der stille og roligt kunne udplacere Bali, 0-1! Efter dette pressede Ulvene på, og der var halvstore chancer til både Lars Caspersen, HC og ikke mindst Jakob, som igen fik lobbet bolden over målmanden, men også lige akkurat over overliggeren.

5 minutter før pausen slog GIF kontra, og skrabede et hjørnaspark til sig, som Bali fik bokset væk, men desværre lige hen til GIF's nummer 10, der kunne øge føringeen til 2-0, og nu så det lidt skidt ud for Ulvene.

Heldigvis for Ulvene blev der reduceret kort efter, da den 38 årige Lars Christensen med en fin stikning fandt HC, der ikke svigtede, 1-2! Hvilket var stillingen ved pausen.

En pause hvor Gregers Glasben desværre måtte trække sig ud af kampen med en forstræknning, efter at have spillet en fin første halvleg og domineret midtbaneslaget sammen med sin kompagnon Lasse. Malthe rykkede frem på midten, mens Zabel gik på backen og en storspillende debutant Klaus ind i midterforsvaret.

Ulvene pressede på fra starten af anden halvleg, og efter et kvarter stak HC bagom forsvaret og udnyttede et kiks til at score sit og Ulvenes 2. mål, 2-2! Og nu var der for alvor damå under Ulvekedlerne, og det var tæt på spil mod et mål.

Ganske fortjent kunne Ulvene dog osgå et kvarter før tid bringe sig på 3-2, da HC steg til vejrs og headede et sublimt indlæg fra Bo Therkildsen i kassen. Hattrick Hero og 3-2! Kort efter blev GIG reduceret til 10 mand, da deres anfører valgte at sparke bolden væk efter dommeren havde fløjtet.

Det betød at Ulvene kunne køre kampen stille og roligt hjem, selvom der var en forskrækkelse kort før tid, da nummer 9 fra GIF pludselig slap alene igennem, men en yderst veslspillende keeper Bali diskede op med en lækker fodparade, og Ulvene vinder premieren 3-2! Sådan!