Bo - Morten S - Quang - Peter
Dan - Gregers - Mikkel B - Martin L
Lasse D - Jonas
På bænken: Koch og Kasper

Så gik den ikke længere. Efter ni sejre i træk måtte Steppeulvene nøjes med et pointudbytte, der ville blive fejret som en Champions League-sejr i bundklubber som fx Brøndby og FCK, men som for et tophold som Ulvene bare ikke er godt nok!

Og i øvrigt var det ganske fortjent, at det ikke blev til endnu 3 point. For det var en slatten og uinspireret indsats, som udeholdet leverede denne fine sensommerdag i på Valbys tørre græsmark; Afleveringerne var dårlige. Nærkampene blev tabt, gejsten var tynd, og stemningen negativ.

Alligevel er Steppeulvene pt et hold, der besidder så meget kvalitet, at modstanderne - trods den dårlige ulve-indsats - ikke kom frem til nævneværdige chancer i første halvleg, og at ulvene kunne gå til pause med en to-målsføring, der burde have været minimum et mål større.

Dødbolde var nøglen - og en sådan af slagsen - et hjørnespark - endte med hånd på bolden i Gribben-forsvaret og straffespark. Men topscorer Dahl skød bolden godt en meter over overliggeren!!

Nyt hjørne kort efter, som efter lidt roderi endte med, at Jonas kom højest på en returbold og fik headet kuglen ned for fødderne på den lynhurtige og angrebshidsige back, Bo, som resolut (og via minimum 2 Gribben-spillere) halvflugtede den i kassen til 1-0-føring.

Og lige før pausen endte et fint inddirekte frispark fra kanten af feltet ved bagerste stolpe, hvor Mikkel B og Jonas i fællesskab fik ud-musklet Gribben-forsvarerne, Mikkel headede bolden ned til Jonas, som bankede den op i nettaget. Bum 2-0 og fuld kontrol - trods en dårlig halvleg!

Desværre fik Jonas et gult kort i halvlegens døende minutter, og ulvene måtte starte med 10 mand. Det (og nølende forsvars- og målmandsspil) udnyttede Gribben til at reducere til 1-2 fra kanten af feltet, og 10 minutter efter slog hjemmeholdet kontra og scorede let til 2-2.

Nu blæste ulvene til angreb, men nærmere end et par gode forsøg snævert forbi mål blev det ikke til, og topholdet måtte sætte to point til for første gang i 10 kampe. Ærgerligt. Men måske også en øjenåbner - der skal gejst, vilje og evner til, hvis man skal vinde mesterskabet. Må det komme i næste kamp mod formstærke SBV i Avedøre!

MOM: Ingen.