1 tilskuer var mødt op på Kløvermarken denne smukke forårsdag topkampen mellem Ulvene og Gribben.
Ulvene startede i en klassisk 4-5-1 med diamant på midtbanen og fuldstændig blottet for fokus på overlap.
Følgende var valgt: Sune - Bo, Nicklas, Steen, Koch - Lars Cas., Malthe, Gregers, Daniel, Jakob M. - HC
På bænken sad: 37 årige Lars C.

Der var lagt op til topbrag på Kløvermarken hin april eftermiddag, da Ulvene tog imod de ligeledes ubesejrede Gribben Fodbold. Begge hold var tændte fra start, men det blev alligevel til en del kiggen hinanden an, inden Ulvene for alvor fik fat i spillet.

Der skulle gå godt et kvarter før den første chance i kampen, da HC bliver spillet helt fri igennem, men Gribbens målmand disker op med en lækker fodparade. Efter dette er der også halvstore chancer til Daniel og Jakob, dog uden at bolden vil ind.

Det var derfor stik imod spil og chancer da Gribben med et kvarter igen af første halvleg kommer foran da deres angriber dribler flot igennem et noget passivt Ulveforsvar og udplacerer Sune i målet, 0-1! Svaret kom dog prompte fra Ulvene, da Gregers efter lidt ping-pong i feltet opsnapper en løs bold og hamrer bolden ind fra 20 meter via undersiden af overliggeren - lækkert debutmål, og 1-1! den slags er vi gerne mere af!

Kort før pausen opstår der en kæmpe chance til Gribbens nummer 9, der efter et par riposter pludselig er helt fri med Sune, der dog hiver en refleksredning af den anden verden op af hatten, og sikrer at Ulvene kan gå til pausen med 1-1.

Efter en taktisk gennemgang af den tilbagevendte trænerduo Koch/Bo får Ulvene bedre fat i positionerne på banen, og på trods af en kedelig modvind er der godt styr på kampen. Små ti minutter inde i anden halvleg modtager Daniel en bold i medløb fra Bo, og efter et par fikse træk er han helt fri med keeperen. Denne bliver totalt snydt af Daniels quickstep og lægger sig ned til den ene side, mens Daniel stille og roligt triller bolden ind i det andet hjørne, 2-1!

Efter dette trak Ulvene sig lige lovlig langt tilbage på banen, og Gribben kom lidt unødvendigt med i kampen igen. Efter et par store misbrugte chancer fik de fortjent udlignet, da Lars C begår straffe på Gribbens nummer 9. Nummer 2 eksekverer sikkert, 2-2! Kort forinden var HC blevet snydt for et straffe og en udvisning i den anden ende, da dommeren mente det var udenfor, og ikke gav Gribben spilleren et kort fordi han 'bare var klodset', lidt underligt.

Blot 5 minutter efter Gribbens udligning kom de også foran, da den evigt farlige nummer 9 slap igennem i midten - formanden mener stadig der var offside! - og scorede sikkert til 2-3...

Ulvene forøgte at svare igen, og det blev også til et par halvstore chancer, men kampen ender 2-3.