3 tilskuere mødte op på Kløvermarken. Spillerne blev mødt med rimeligt sommervejr.
Ulvenes startede i en taktisk 4-4-1 formation. Følgende spillere var valgt:
Bali - Thomas, Robert, Steen, Bo - Koch, Mikael, Asbjørn, KB - Henrik
På bænken sad:

Den anden kamp mod Galacticos på kun 2 uger er heller ikke en kamp der vil gå over i fodboldanalerne som noget mindeværdigt. Ulvene stillede til start med 9 1/2 mand (den halve fordi Asbjørn havde sin 3-årige nevø med, som han var nød til at holde lidt øje med), men heldigvis var galacticos kun 10.
Ulvene lagde ud som lyn og torden, og det var tydeligt at der var blevet lært noget af den første kamp, og at vi havde lidt mere plads at spille på denne gang. Efter 25 lige minutter fik Ulvene hjørnespark i venstre side, som Præstegaard smækkede helt ind foran målet, umuligt at misse for Asbjørn, 1-0 til Ulvene!

Resten af halvlegen stod i forsvarets tegn, da Galcticos pressede mere og mere på, og med 5 minutter til pauseteen røg et skævt udspark fra den ellers fremragende Bali lige hen for fødderne af nummer 5, der kunne løbe alene ned mod målet og score sikkert til pauseresultatet 1-1. En helt lige halvleg, som Ulvene kan være stolte af.

Anden halvleg startede skidt for Ulvene, og efter 10 minutter kunne Galcticos' farligste mand med nummer 23 sparke bolden glot ind fra kanten af feltet. Nu skulle Ulvene lidt frem igen, og på trods af en 100% chance til KB var det igen Galacticos der slog kontra, og med 2 hurtige mål af nummer 23 var kampen afgjort. En langt bedre kamp end den for et par uger siden, og det er ingen skam at tabe med 4-1 til det hold!