0 tilskuere mødte op på Kløvermarken. Spillerne blev mødt med blæsende og overskyet vejr.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Morten - Bo, Lars K, Bali, Koch - Torben, Steen, Mikael, Thomas - Alf, Henrik
På bænken sad: Lars Caspersen

Ulvene var kommet i uvante omgivelser på Jens Jessens vej, hvor kampen mod rivalerne fra Frederiksberg. Ulvene startede bedre end sidst, men havde lidt problemer med at finde hinanden på banen, og der blev smidt for mange bolde væk. Efter et kvarters spil brød Fredriksbergs nummer 5 igennem i midten, og kunne score sikkert bag en ellers meget velspillende Morten.

Dette fik Ulvene længere frem på banen, og de to centrale midtbaner blev involveret mere i kampen, og Ulvene byggede langsomt et overtag op. Det gav bonus i det 32. minut, da formanden med en sublim stikning fandt Torben Karlson dybt i feltet, og denne svigtede ikke, 1-1!

Resten af halvlegen var ren overlevelse for Frederiksberg, men lige som dommeren skulle til at fløjte kampen af fandt Lyster flot den debuterende ungbuk Alfie, som iskoldt sendte bolden i maskerne til pauseføring 2-1 til Ulvene.

Anden halvleg startede med en voldsom kamp om midtbanen, og der blev gået pænt til makronerne, hvilket flere spillere, blandt andet Ministeren, fik at føle. Ulvene spillede ikke specielt godt nu, og det var en noget rodet affære. Efter ca 20 minutter fik Mikael et gult kokrt fordi han fortalte dommeren at han ikke skulle have fløjtet for frispark.
Nu var det lidt op ad bakke, men Ulvene stod fint imod, indtil der manglede et minut af udvisningen, hvor der bliver slået en bold i dybden, og Frederiksbergs nummer 7 kan udligne til 2-2. Et mål der klart lignede en offside der ikke blev dømt.

Resten af halvlegen skete der ikke det store, og et 2-2 resultat var vel fair nok set over hele kampen.