0 tilskuere mødte op på Kløvermarken. Spillerne blev mødt med blæsende og overskyet vejr.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Kristoffer - Bo, Morten, Bali, Lars C - Torben, Steen, Lasse, Jan - Lars K, Henrik
På bænken sad: Nicklas, HC og Lars Caspersen

Ulvenes anden kamnp i forårssæsonen løb af stablen denne 1. maj, hvor kampen mod Frederiksberg var henlagt til Kløvermarkens usle bane 6. Kampen startede meget taktisk, og begge hold havde tydeligvis stor respekt for hinanden, men dette blev der ændret på, da Lars C fik et gult koprt for at have halskæde på (!).
Ulvene kom nu under et vist pres, som dog ikke medførte de store chancer, og 20 minutter inde i halvlegen fik Frederiksbergs nummer 6 et fortjent gult kort, og holdene var nu lige igen. Resten af halvlegen forløb uden de store chancer, og holdene kunne gå til pausen med 0-0.
Ulvene startede anden halvleg stærkt, og havde bolden mest, og HC havde en stor chance efter et kvarters spil, hvor han kom alene igennem, men afslutningen strøg tæt forbi. Frederiksberg overtog nu lidt igen, og kom frem til et par halvchancer, men uden rigtig at true Ulvenes mål.
Dette ændrede sig dog, da en temmelig pertentlig dommer valgte at dømme straffe til Frederiksberg på en helt fair tackling af Lars K, og Frederiksbergs nummer 12 scorede sikkert...MEN dommeren valgte at dømme omspark, da en FCF spiller var i boksen inden der blev skudt, og så skulle nummer 12 gentage kunststykket. Kristoffer havde dog luret ham af, og med en flot parade sørgede han for at Ulvene stadig kunne holde 0-0.
Resten af kampen var Ulvene fysisk stærkest, men igen uden at kunne tilspille sig de store chancer, så kampen endte 0-0, hvilket vel må siges at være et meget rimeligt udfald.