1-0: Rytkønen
2-0: Mikkel (assist: Secher)
3-0: Rune (assist: Ryt)
4-0: Dan

En ny strålende dag med solskin og Kløverens fine kunststofbane var scene for Steppeulvenes 5. kamp i mesterrækken, hvor der skulle følges op på den fine 5-1 sejr fra sidste weekend. Og det tror jeg da nok lige, at der blev! 4-0 slap Fremad Forsing allernådigst med i en kamp, hvor de vel ikke havde en eneste afslutning på mål. Ja faktisk havde modstanderne mere travlt med at rose ulvenes fine spil ("I kan vinde mesterrækken!". "I er en fornøjelse at se på ude fra sidelinjen!" "I har jo ingen svage punkter" osv. osv.) - end at spille fodbold. Og så får man altså på munden.

1. halvleg formede sig som ét stort pres mod Forsing-målet - men resulterede kun i én scoring - en rigtig flot en af slagsen dog, da Rytkønen pressede Forsing-forsvaret til at begå fejl hvorpå han smaskede bolden op i det lange hjørne et stykke uden for feltet! Men derudover løb de fleste ulveangreb lidt ud i sandet uden at blive rigtig farlige.

I anden halvleg kom Forsing lidt bedre med de første 10 minutter, men faldt helt sammen, da Secher fra egen banehalvdel sendte en perfekt lang bold frem til Mikkel, der flot lobbede bolden over den fremstormende keeper. Og kort efter blev det også 3- og 4-0, da først Rune fik sparket bolden i mål efter det, der kunne ligne en Barcelona-udspilning af Forsings forsvar med 1. gangs afleveringer mellem Rune og Rytkønen, men som vist i virkeligheden var en 2-3 mislykkede afslutninger i træk, der på heldig vis blev til afleveringer.. I hvert fald har trænerduoens opfindelse - Rune som angriber - nu lavet to mål i to kampe som bomber. Godt set! - Og også Dan fik scoret for anden kamp i træk - denne gang marginalt mindre tilfældigt end sidste uges tackle-mål, da han på Nikolaj Hübbe-vis lavede fine piruetter imellem et par forsvarsspillere og til sidst med en lang tå fik smidt bolden fladt i nettet.

Der var absolut klasseforskel denne dejlige fodbold-søndag, og mon ikke Steppeulvene egentlig finder sig meget godt tilpas i denne mesterrække?

MOM: Quang