0 tilskuere mødte op på Kløvermarken. Spillerne blev mødt med blæsende og overskyet vejr.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Kristoffer - Lars G, Morten, Lasse, Thomas - Alsing, Steen, Christian, Koch - HC, Lars K
På bænken sad: Robert og Bo

Efter det forsmædelige nederlag i cupturneringen tidligere på året til netop FLI var det en flok tændte Ulve der gik på banen denne solbeskinnede lørdag for at hævne sig! Ulvene vandt lodtrækningen og valgte den kraftige medvind i første halvleg, hvilket betød at det blev en halvleg Ulvene dominerede, udne dog at kunen skabe de helt store chancer. Det meste af spillet foregik midt på banen, og det var tydeligt at de to hold havde stor respekt for hinanden. Stillingskrigen holdt havlegen ud, og der blev gået til pause med stillingen 0-0. Straks fra anden havlegs start lagde FLI et højt pres på banen, men Ulvene stod i denne fase utrolig godt, og det blev til flere kontrachancer, med blandt andet friløbere til 2 x Christian, som dog ikke formåede at score. Efter 20 minutters spil i anden halvleg fik FLI et af mange hjørnespark i denne periode, og bagerst i feltet steg nummer 13 til vejrs og headede bolden ind bage en chanceløs Kristoffer, 1-0 til FLI. Resten af halvlegen pressede Ulvene på, og med 10 minutter igen blev der virkelig satset med kun 3 mand i forsvaret, dog uden at Ulvene kom frem til de helt store chancer, og kampen endte dermed 1-0 til FLI. Ulvenes 4 nederlag på stribe, men det var også mod et virkelig klassehold, og det er første gang i lang tid at Ulvene virkelig har spillet godt, som de gjorde i dag, så trænerteamet er fortrøstningsfulde...