Tidspunkt: Torsdag 16. September klokken 17.30

Ulvenes startede i en taktisk 4-5-1 formation. Følgende spillere var valgt:
HC - Nicklas, Morten, Bali, Lars C - Krøl, Steen, Koch, Henrik, Torben - Lars K
På bænken sad: Thomas og Jacob

Mål for Ulvene: 1-0 Morten (straffe), 2-0 Henrik, 3-0 HC

Lad det være sagt med det samme, det var ikke Ulvenes bedste kamp, men det kendetegner vel et tophold at man også vinder når man ikke spiller godt! Kampen fik en noget kaotisk start, da Firat valgte at klæde om ved siden af banen efter dommeren havde fløjtet til kamp, og de startede derfor kun med 8 mand på banen. Dette udnyttede Ulvene, da Lars K blev spillet fri, for derefter at blive nedlagt af Firats nummer 12, som utroligt nok slap med et gult kort. Det efterfølgende straffe blev sikkert eksekveret af Morten, 1-0 til Ulvene. Efter blot 5 minutters spil bestemte Flemming (dommer) sig for at vise hvem der bestemte, og viste Nicklas ud for at brokke sig over en off-side kendelse. Tak for det Flemming... Resten af første halvleg blev kontrolleret af Ulvene, og efter 25 minutters spil kunne Henrik oven i købet udvide føringen, så Ulvene kunne gå til pausen foran 2-0. Anden halvleg blev en taktisk affære, hvor Ulvene flot forsvarede deres føring, og Firat havde ikke nogen nævneværdige chancer, før HC efter et mønsterangreb kunne overliste målmanden, og derved score sit sæsonmål nummer 25! Firat fik kort før tid lov at lave et trøstemål, men det var ikke nok i at forhindre Ulvene i at få sæsonens 17 sejr, nå 52 point, og nå over 90 mål! Samtidig spillede Island kun uafgjort med Drudenford, så med en sejr i sidste kamp er Ulvene sikre på at blive nummer 1, og rykke direkte i A rækken!!!!!