En enkelt tilskuer mødte op i Valby Idrætspark. Spillerne blev mødt med hvad der kun kan beskrives som en fantastisk sommeraften.
Asbjørn - Bo, Malthe, Daniel, Lars C - Alsing, Steen, Nicklas, Lasse - Lyster, Thomas
På bænken sad: Zabel og Christian

Mål for Ulvene: Lyster 2, Thomas, Steen

Ulvenes niende kamp i sæsonen 2007 blev spillet på en glimrende bane på Valbu Idrætspark på en fantastisk og varm fredag sommeraften.

Efter lidt indledende forvirring om hvilken bane der skulle spilles på var det en flok tydeligt tændte Ulve der lagde FC 2002 under et massivt pres fra starten af kampen. Der blev ikke skabt de store chancer, men det var meget sjældent at FC 2002 fik lov at røre bolden, da Ulvene spillede den flot rundt i egne rækker.

Efter 23 minutters spil udmønter presset sig i op til flere hjørnespark, og et af dem ender efer et par returer hos Lasse bagerst i feltet, og denne firsttimer flot bolden ind til Lyster, der lige så flot tager den ned, vender rundt, og banker bolden i kassen til en fuldt fortjent 1-0 føring.

Resten af havlegen forløb uden den store dramatik, og Ulvene kunne gå til pausen efter en flot halvleg foran 1-0.

I pausen blev der snakket om at vi bare skule fortsætte med at spille bolden rundt, og så lige trække 5-8 meter frem, og få lavetr et hurtigt mål og afgjort kampen. Som sagt så gjort. Der gik kun 3 minutter før Alsing fandt en fri Thomas med hovedet, og el pichichi (der mødte op i en Barca trøje med nummer 0 og Ministro på ryggen...) scorede sikkert i det lange hjørne med noget der lignede en stiv tå, 2-0!

Efter dette sænkede Ulvene tempoet lidt, og FC 2002 kom lidt bedre med i kampen, og deres nummer 11 slipper på et tidspunkt igennem de ellers meget sikre bagerste rækker, og udplacerer Asbjørn i målet, 2-1. Dette fik dog ikke Ulvene til at gå i panik, og spillet blev igen flyttet længere frem på banen. Efter 25 minutter af anden havleg opfanger 4manden en løs bold på kanten af feltet, kigger op og lobber elegant bolden over både fremstormende forsvarer og en prisgivet keeper, 3-1 til Ulvene!

Blot 5 minutter senere tager Daniel et af hans berømte rush'es op igennem midten fra forsvaret, og efter et smukt bandespil finder han en helt fri Lyster der sætter indersiden på til dagens anden kasse, 4-1! Ulvene holdt nu fri og begyndte at tænke på næste kamp, og i de sidste minutter får FC 2002 to lette mål, der gør at slutresultatet ikke rigtig viser klasseforskellen på de 2 hold.

Ulvene spiller en flot kamp, og der er nu hul ned til forfølgerne!